2021 Wuling Victory, GM Çin Markasının Küresel Hedeflerini Yansıtıyor

Ototeknikveri     25 Ağustos 2020 03:31

Wuling Victory orta boy MPV, iç mekan fotoğraflarının ardından nihayet tamamını gösteren resmi fotoğraflarla karşımızda.

2021 Wuling Victory, GM Çin Markasının Küresel Hedeflerini Yansıtıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu ayın başlarında gördüğümüz iç mekan çekimleri, dış kısımları da gösteren bir CGI içeriyor olsa da, şimdi MPV'nin gerçek stüdyo çekimlerini görüyoruz ve Wuling Victory'nin hiç de kötü görünmediğini söylemeliyiz.

 

Günümüzde yeni minivanların çoğunda olduğu gibi, Wuling Victory, bir MPV ile bir SUV arasında bir karışım gibi görünüyor ve bazı crossover'lardan daha fazla yerden yüksekliğe ve kaslı bir yapıya sahip. Öne çıkan özellikler arasında, Wuling'in bölünmüş LED farlarla çevrili büyük ızgaranın ortasındaki yeni gümüş logosu yer alıyor.

 

Profil, karartılmış B, C ve D sütunları sayesinde bir "yüzer tavan" tasarımına ve ayrıca şık LED arka lambalara bağlanan kemer çizgisinde görünür bir kabartmaya sahip. Arka tarafta büyükçe bir bagaj kapağı ve egzoz borusu içermeyen temiz bir tampon tasarımı da görüyoruz.

 

Wuling Victory, Buick GL8 veya VW Viloran gibi tam boyutlu MPV'lerden önemli ölçüde daha küçük ve uzunluğu 4.875 mm; bu, GL8'den yaklaşık 350 mm, Viloran'dan neredeyse 500 mm daha kısa. Victory aynı zamanda 1.880 mm genişliğinde ve 1.700 mm yüksekliğinde.

 

Aks mesafesi 2.800 mm olup, Victory'nin standart olarak altı koltuk sunmasını sağlarken, iki kaptan koltuğu içeren lüks dört koltuklu bir model de mevcut.

 

CarNewsChina'ya göre Victory'de sunulan en güçlü motor, 148 HP (150 PS) 1,5 litrelik turboşarjlı bir seçenek. Özellikle altı yolcu ve bavullarla seyahat etmek üzere tasarlanmış bir minivan için bu çok fazla değil.

 

Wuling Victory, 2020'nin dördüncü çeyreğinde Çin'de ve daha sonra diğer pazarlarda da satışa çıkacak. MPV, Wuling’in küresel genişlemesine öncülük edecek birkaç yeni modelden birisi. Çin'den gelen haberler doğruysa, Avrupa 2022'den itibaren Çin dışında yeni modeli alan ilk bölge olacak.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo