Geely Preface Sedan’ın İç Mekanını Paylaştı

Ototeknikveri     25 Ağustos 2020 10:02

Preface sedan modelinin ilk dış cephe fotoğraflarını yayınlamasının ardından sadece iki hafta sonra, Çinli otomobil üreticisi Geely bu kez de yeni modelin iç mekanından görüntüler paylaştı.

Geely Preface Sedan’ın İç Mekanını Paylaştı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geely’nin bugüne kadarki en iddialı otomobili olarak tanımlanan Preface, şık gösterge paneli tasarımı, deri dahil kaliteli materyaller ve yeni teknolojilerle modern bir iç mekana sahip.

 

Konsola 12.3 inç ana ekran hakim. Ekranda Geely’nin GKUI Smart EcoSystem multimedya sistemi bulunuyor. Ayrıca ayarlanabilir grafiklere sahip geniş bir dijital kontrol paneli de mevcut. Fotoğraflarda dikkat çeken bir özellik de farklı vites kolu tasarımı ve ana hava girişlerinin altında konumlanan klima kontrol düğmeleri. Klima sisteminde hava filtresi ve güzel koku yayma özelliği e bulunacak.

 

Geely ayrıca BOSE yüksek performanslı ses sistemi ve lüks deri koltuklara dikkat çekti. Otomobil üreticisi yeni modeldeki internet bağlantısı özellikleri, akıllı özellikler, kalite ve güvenlik bakımından çok iddialı olduklarını belirtiyor.

 

Geely Preface CMA mimarisini temel alıyor. Bu mimari Geely Xing Yue crossover coupe ve başka pek çok Volvo ve Lynk & Co modelinde de kullanılıyor. Firma Preface’in motor seçeneklerini daha sonra açıklayacaklarını belirtti ancak Çin medyası sedan modelde 2.0 litre turbo dört silindirli benzinli motor bulunacağını yazdı. Motorun güç çıkışı 190 PS (187 hp), tork değeri 300 Nm.

 

Geely Preface Çin’de bu yılın son çeyreğinde çıkacak, daha sonra diğer dünya piyasalarına da gönderilecek.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo