2021 Peugeot 5008 Yeni Görünümü ve İç Mekanıyla Karşınızda

Ototeknikveri     04 Eylül 2020 02:25

2021 Peugeot 5008 paketinden çıktı. Otomobildeki güncellemeler kısmen küçük olsa da, SUV’yi yeni nesil gelene kadar birkaç yıl daha taze tutacak. Güncellenen model kendinden biraz küçük 3008’e oldukça benziyor.

2021 Peugeot 5008 Yeni Görünümü ve İç Mekanıyla Karşınızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellemeler ön kısımda yeni çerçevesiz ızgara ve farların altında köşeli yüzgeçlerle başlıyor. Farlar da yenilenmiş ve LED teknolojisiyle geliyorlar. Ayrıca krom uçlu kanca şeklindeki gündüz farları da dikkat çekiyor. GT ve GT Pack formlarındaki 5008 modelleri full LED farlar ile geliyor. Bunlar daha geniş aydınlatma imzası ve viraj ışığı fonksiyonu ile geliyor.

Arkaya yöneldiğimizde full LED teknolojili yeni arka lambaları görüyoruz. Geri vites lambası ve buzlu camın kapladığı ilginç aydınlatma imzaları dikkat çekiyor. Yeni 5008’i alan müşteriler Celebes Blue, Metallic Copper, Pearl White, Artense Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black ve Ultimate Red renk seçeneklerinden birini tercih edebilecek.

Değişiklikler iç mekanda Fransız otomobil üreticisinin en yeni i-Cockpit tasarımıyla devam ediyor. Bu kapsamda 10 inç dokunmatik multimedya ekranı ve 12.3 inç dijital kontrol paneli de sunuluyor. SUV ayrıca “piyano tuşu” stili düğmelerle radyo, klima, otomobil ayarları, telefon, mobil uygulamalar ve navigasyon ayarları gibi şeylerin kontrolüne imkan tanıyor.

2021 yılı için yeni iç mekan döşeme seçenekleri arasında kırmızı Nappa deri ve Mistral Siyah Alcantara seçenekleri de yer alacak. Yeni teknolojiler arasında ise gece görüş sistemi, Adaptif Seyir Kontrolü ve Dur & Kalk fonlsiyonu, Şerit Konum Asistanı, daha kapsamlı trafik işaretleri tanıma özelliği ve en yeni nesil otomatik acil fren bulunuyor.

Avrupa’da dört motor seçeneği sunulacak: 1.2 litre üç silindirli benzinli, 1.6 litre dört silindirli benzinli, 1.5 litre dört silindirli dizel ve 2.0 litre dört silindirli dizel.

Fiyat detayları henüz açıklanmadı ancak SUV Avrupa’daki bayilere yıl sonundan önce ulaşacak.

Son Güncelleme : 04 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo