2021 VW Tiguan X’ten İlk Resmi Fotoğraflar

Ototeknikveri     04 Eylül 2020 09:54

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan patent resimlerinin ardından Volkswagen Tiguan X SUV coupe ilk resmi fotoğraflarıyla karşımızda.

2021 VW Tiguan X’ten İlk Resmi Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen 2021 Tiguan SUV’nin revize edilen ön kısım stilini benimseyen yeni model, B sütunlarından arkaya doğru ise çok farklı. Aracın ortasından itibaren tavan çizgisi dramatik şekilde arkaya düşüyor, eğimli arka cam ise bir rüzgarlık ile sonlanıyor.

Tiguan X standart Tiguan’dan farklı arka lambalara sahip. Arka lambalarda özgün bir aydınlatma imzası ve iki lambayı birleştiren bir ışık çubuğu bulunuyor. Bu çubuğun ortasında Tiguan X harflerini görüyoruz, ayrıca bagaj kapağının sol kısmında modelin Çince ismi, sağında ise motor versiyonu yazıyor.

Fotoğraflarda görülen model en üst donanım seviyesi “380 TSI 4Motion”. Bu modelde 2.0 litre TSI turboşarjlı benzinli motor 220 PS (217 hp) güç çıkışı ve 380 Nm tork ile geliyor. Motora yedi vitesli DSG çift debriyajlı şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Giriş seviyesi seçenek 186 PS (183 hp) güç çıkışı ve 330 Nm torka sahip 2.0 litre TSI olacak. Buna aynı DCT şanzıman eşlik edecek.

Fotoğraflarda görülen Tiguan X ön panjurdaki “R” logosundan, tamponlardan ve tekerleklerden anlaşılacağı üzere aynı zamanda R Line dış cephe paketiyle geliyor. SAIC – VW ortak girişimi tarafından geliştirilen ve üretilen Tiguan X uzun aks mesafeli Tiguan’ı temel alıyor. Otomobilin uzunluğu 4764 mm, genişliği 1859 mm, yüksekliği 1628 mm. Aks mesafesi ise 2791 mm.

VW Tiguan X Çin’de bu yıl sonuna kadar çıkacak ve sadece Çin piyasasına özel olacak.

Son Güncelleme : 04 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo