2021 Infiniti QX80 Yeni Teknolojiler ve Donanım Seviyeleri ile Geliyor

Ototeknikveri     06 Eylül 2020 04:51

Infiniti QX80 SUV 2021 model yılı için yenilendi ve yüksek çözünürlüklü görüntü ve daha büyük bir ekran sunan Akıllı Arka Aynası (SRVM) sistemi ile geliyor.

2021 Infiniti QX80 Yeni Teknolojiler ve Donanım Seviyeleri ile Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alıcılar Luxe, Premium Select ve Sensory donanım seviyelerinden birisini tercih edebiliyor. Fiyatlar 69.059 dolar’dan başlayıp dört çekişli versiyonda 72.150 dolar’a kadar çıkıyor. Daha önce bahsi geçen SRVM sistemi ise tüm donanım seviyelerinde bulunuyor.

Geniş 9.6 inç ekran, yüksek çözünürlüklü kamera ve LED Flicker Mitigation teknolojisi sayesinde, SRVM sistemi sürücülere direksiyon arkasında daha fazla iç rahatlığı sağlıyor. Bu teknoloji ilk olarak 2018’de QX80’nin kapsamlı güncellemesinde sunulmuştu ve şu an ikinci nesilde.

Giriş seviyesi Luxe versiyonu standart olarak geniş bir dizi sürüş yardım teknolojisiyle geliyor. Bunlar arasında Kör Nokta Müdahalesi, Şeritten Ayrılma Önleme, Mesafe Kontrol Asistanı, Arka Koltuk Emniyet Kemeri Hatırlatıcısı ve güncellenmiş Akıllı Seyir Kontrol Sistemi bulunuyor. Apple CarPlay ve Android Auto da sunuluyor.

Premium Select versiyonunu seçtiğinizde, ön panjur, çamurluklar, yan ayna kapakları ve bagaj kapağındaki şeritte koyu krom ve siyah detaylar gibi bir dizi dış cephe seçeneği de birlikte geliyor. Bu model aynı zamanda 22 inç alaşım jantlar ile sunuluyor. İç mekanda ise Graphite, Truffle Brown, Sahara Stone ya da Matte Brown renkleri tercih edilebiliyor.

En üst donanım seviyesi Sensory’de kareli yarı anilin deri koltuklar ve Charcoal Burl detayların yanı sıra yeni grafit triko tavan döşemesi geliyor. Bunun yanında 22 inç jantlar, krom ayna kapakları ve standart Hidrolik Gövde Hareketi Kontrol Sistemi sunuluyor.

Son Güncelleme : 06 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo