2021 Volkswagen Golf Variant ve Alltrack Çıktı

Ototeknikveri     10 Eylül 2020 01:11

Volkswagen sessiz sedasız 2021 Golf Variant ve Alltrack modellerini tanıttı.

2021 Volkswagen Golf Variant ve Alltrack Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut Golf Variant modeli ile kıyaslandığında, yeni model 4.63 metre uzunluğunda ve 2.68 metre aks mesafesi bulunuyor. Eskisine oranla artan uzunluk ilave bacak mesafesi sağlıyor ve bagaj kapasitesi 605 litre’den 611 litreye çıkıyor. Arka koltuklar katlandığında bu kapasite 1642 litre oluyor.

 

Golf 8 Variant ayrıca “eller serbest” bagaj kapağı ve çanta kancaları, bağlama halkaları, biri 12 volt, diğeri 230 volt iki elektrik prizi ile geliyor.

 

Golf Variant hatchback versiyon ile aynı benzinli ve dizel motor serisine sahip olacak. Yeni bir Golf R Variant versiyonunun da hazırlıkları devam ediyor. Bu versiyon turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motor ve dört çekişli sürüşle gelecek.

 

2021 Volkswagen Golf Alltrack modeline gelirsek, Variant ile benzer bir genel şekle sahip ancak yerden yüksekliği daha fazla ve standart 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Golf Alltrack aynı zamanda siyah plastik kaplama ile daha heybetli bir görünüm sunuyor. İç mekanda küçük değişiklikler bulunuyor, bunlardan birisi de koltuk sırtlarındaki özel kabartmalar. Golf Alltrack’in maksimum çekme kapasitesi 2000 kg.

 

Yeni Golf Variant ve Alltrack’in satışları bu yılın sonlarında başlayacak. 2021’de yeni modeller Avrupa dışında da çıkacak.

 

Son Güncelleme : 10 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo