Lucid Elektrikli Gravity SUV Modelini Duyurdu

Ototeknikveri     11 Eylül 2020 10:34

Uzun zamandır beklenen Air modelini tanıtan elektrikli otomobil üreticisi Lucid, “Project Gravity” adı verilen SUV’sinin de ön gösterimini yaptı.

Lucid Elektrikli Gravity SUV Modelini Duyurdu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lucid SUV’nin ilk kez Ağustos ayında bahsi geçmiş ve Kaliforniya’da fotoğraf çekimlerinde görüntülenmişti. Son fotoğraflarda görülen otomobilin üretime hazır bir prototip olup olmadığı bilinmiyor ancak piyasaya çıkmadan önce ufak değişimlere uğrayabileceği tahmin ediliyor.

Lucid Gravity, Air ile benzer bir tasarıma sahip ve ince LED farlarla geliyor. Ayrıca otomobilin gizli kapı kolları ve iki renkli tekerlekleri var. İki renkli tema gövdenin altında tavan ve D sütunlarından daha koyu tonlarla devam ediyor.

Arkada Lucid SUV ince ve uzun arka lambalarla dikkat çekiyor. Fotoğraflardaki araçta portbagaj da bulunuyor. İç mekandan henüz fotoğraf yok ancak ön camın Air’de olduğu gibi ön koltuktaki yolcuların başlarının üzerine kadar devam ettiğini anlıyoruz.

Lucis daha önce SUV’nin Air ile aynı platformda olduğunu açıklamıştı. Bunu göz önüne alarak, otomobilin Air ile aynı konfigürasyonlarla sunulması beklenebilir. Bu durumda yeni modelde 113 kW pil paketi, dört çekişli sürüş ve iki elektrikli motor bulunacak.

Son Güncelleme : 11 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo