Nissan Z Proto’dan Yeni Teaser

Ototeknikveri     12 Eylül 2020 12:31

2009’da üretime giren 370Z piyasadaki en eski spor otomobillerden birisi. Nissan’ın hazırladığı yeni Z Proto ile bu durum değişmek üzere.

Nissan Z Proto’dan Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Z Serisi’nin mirasını taşıyacak yeni modelin sürücü odaklı ıbir otomobil olması bekleniyor. Önden motorlu, arkadan çekişli modelde altı vitesli manuel şanzıman bulunacak. Bu anlamda gelenekselcileri sevindirecek bir spor otomobil.

 

33 saniye uzunluğundaki klipte yeniden tasarlanan ve modelin farklı kısımlarını süsleyen “Z” logosu, kapı eşikleri, orta konsol, LED farlar ve V şekilli alaşım jantlar ile Nissan Z lastikler gibi detaylar da görünüyor.

 

Videoda motorun ateşlendiğini de duyuyoruz. Bu motor muhtemelen 3.0 litre çift turboşarjlı V6 ve Infiniti Q50 ile Q60 Red Sport 400’de 400 hp güç çıkışına, 475 Nm tork değerine sahip. Z Proto modelinde motorun hangi değerlerle geleceği henüz bilinmiyor.

 

Yeni Japon spor otomobilin tüm detayları 15 Eylül günü yapılacak tanıtımda ortaya çıkacak. Muhtemelen konsept ya da üretim öncesi prototip olarak tanıtılacak model, 2021 sonları ya da 2022’de piyasada olacak.

Son Güncelleme : 12 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo