Maserati 2021 GranTurismo’dan Teaser Yayınladı

Ototeknikveri     13 Eylül 2020 06:53

2021 Maserati GranTurismo’dan bir teaser görseli yeni MC20’nin tanıtımı sırasında yayınlandı.

Maserati 2021 GranTurismo’dan Teaser Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Maserati 2024 yılı sonu itibariyle 13 yeni model çıkartmayı planlıyor ve yeni GranTurismo bu modellerin öncülerinden biri olarak MC20’yi takip edecek.

 

Yeni GranTurismo ile ilgili şu an oldukça az stil detayını biliyoruz ancak teaser görseli eski model ile benzer bir boyutta olacağını ortaya koyuyor. Yeniden tasarlanan farlar ve arka lambaların MC20’den esinlendiğini de görebiliyoruz.

 

İlk nesil GranTurismo’nun üretimi 12 yılın ardından geçen yıl sona erdi. Yeni modelle ilgili henüz çok az detay biliyoruz.

Maserati gelecekteki tüm modellerinin elektrikli versiyonlara sahip olacağını açıkladı, dolayısıyla GranTurismo modelinin sıfır emisyonlu versiyonlarını göreceğiz. Yanmalı motor seçeneklerinin nasıl olacağını ise henüz bilmiyoruz. Maserati ayrıca yeni GranCabrio modelini de sunacak.

 

İkinci nesil GranTurismo Maserati’nin MC20 tanıtımında duyurduğu tek yeni model değil. Firma ayrıca Grecale isimli yeni bir SUV de hazırlıyor. Bu model Maserati’nin serisinde Levante’nin altında konumlanacak. Modelde Alfa Romeo Stelvio ile aynı Giorgio platformu kullanılacak. Yeni SUV adını Akdeniz’in ünlü rüzgarlarının birisinden alıyor.

Son Güncelleme : 13 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo