ORA Good Cat: Mini Porsche Görünümlü Çinli Elektrikli Otomobil

Ototeknikveri     13 Eylül 2020 09:53

Çin’den bir elektrikli otomobil daha çıktı. ORA Godd Cat adı verilen yeni model Great Wall Motors tarafından sunuluyor.

ORA Good Cat: Mini Porsche Görünümlü Çinli Elektrikli Otomobil
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli otomobil, Great Wall’un Taizhou fabrikasında sadece elektrikli modellere ayrılmış ORA markası altında üretiliyor. Good Cat kompakt bir otomobil ve Porsche 911, VW Beetle ya da Fiat 500 gibi Avrupalı modellerden ilham alan sevimli bir tasarımı var.

Car News China’ya göre, Good Cat 4235 mm uzunluğunda, 1825 mm genişliğinde, 1596 mm yüksekliğinde ve 2650 mm aks mesafesine sahip.

Ön kısımda yuvarlak farlar dikkat çekiyor ve bu elektrikli bir otomobil olduğu için geleneksel bir ön panjur yerine tamponun alt kısmında ufak bir ızgara var. Elektrikli otomobil aynı zamanda retro stili beş kollu tekerlekler ve beyaz tavana sahip iki renkli stille geliyor.

Otomobilin arka kısmı özellikle ilginç. Burada geleneksel arka lambalar yerine arka pencereye adapte edilmiş bir ışık çubuğu ve tamponda iki ince ve yatay ışık/reflektör bulunuyor. Ayrıca tamponun dibine doğru bir ışık daha ve arka pencerenin üzerinde fren lambası var.

İç mekan şaşırtıcı derecede lüks görünüyor. Sürücünün önünde bir dijital ekran ve multimedya sistemi için ikinci ekran var. Ayrıca iki kollu direksiyon simidi ve yumuşak deri döşemeli, şık mavi ve beyaz tema dikkat çekiyor.

ORA Good Cat gücünü ön akstaki tek elektrikli motordan alıyor (143 hp). Otomobilin elektrikli sürüş mesafesi 501 km olacak. Yeni model 25 Eylül’de Çin piyasasına çıkıyor.

Son Güncelleme : 13 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo