Honda’nın Yeni N-One Modeli Paketinden Çıktı

Ototeknikveri     15 Eylül 2020 09:00

Honda’nın popüler N serisi kei otomobilleri ikinci nesli çıkan N-One ile birlikte yenilendi.

Honda’nın Yeni N-One Modeli Paketinden Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak 2012’de piyasaya çıkan N-One Honda’nın Japonya’da sattığı en eski N serisi kei otomobil. N-Box 2017’de güncellenirken ve yeni N-WGN geçen yıl çıkarken, N-One da yenilenmeyi bekliyordu. Bu sonbaharda Japonya’da çıkacak modelin tanıtımı yapıldı.

 

Fotoğrafların açıkça gösterdiği gibi, 2021 Honda N-One stil bakımından önceki neslin evrim geçirmiş hali ve orijinal boyutlarını koruyor.

 

Farklılıklar ön kısım tasarımı, yeni ön panjur, full-LED farlar ve entegre gündüz farları, yeni arka lambalar ve arka tampon gibi detaylarda ortaya çıkıyor. Müşteriler üç donanım seviyesi arasından seçim yapabilecek: Original, premium ve RS. Bu versiyonların her biri özel bir ön panjura sahip ve Premium ile RS’de tampona LED sis lambaları da ekleniyor.

 

İç mekanda 2021 Honda N-One daha minimalist bir tasarıma sahip ve fiziksel butonlar azalmış. Büyük multimedya ekranı otomobilin pek çok özellik ve ayarına erişim sağlıyor. Bir diğer dikkat çeken değişiklik ise öndeki bank tipi koltuğun kaldırılarak daha ergonomik bağımsız koltuklar konulması.

Yeni N-One ikinci nesil N-Box’da 2017’de ilk kez kullanılan yeni platformun üzerine inşa edildi. Kei otomobil segmentindeki katı kurallar gereği otomobil hala 0.66 litre turboşarjlı üç silindirli benzinli motoru kullanıyor. Öte yandan, müşteriler ilk kez altı vitesli manuel şanzımana sahip olacak.

 

Bu şanzıman için N-One RS modelini satın almak gerekiyor. Aksi halde tüm versiyonlar standart CVT şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Dört çekişli sürüş sistemi Original ve Premium donanım seviyelerinde opsiyonel geliyor.

 

Tüm 2021 N-One modelleri Honda Sensing güvenlik sistemleri koleksiyonunu standart olarak barındırıyor. En dikkat çeken sürüş yardım sistemleri arasında Adaptif Seyir Kontrolü ve dur-kalk fonksiyonu ile arka park sensörleri bulunuyor. Honda diğer detayları ve fiyat listesini önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo