Yeni Honda Konsepti Markanın Çin’e Özel İlk Elektrikli Otomobilinin Habercisi

Ototeknikveri     16 Eylül 2020 01:35

Honda, 26 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2020 Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı için hazırladığı serinin detaylarını açıkladı.

Yeni Honda Konsepti Markanın Çin’e Özel İlk Elektrikli Otomobilinin Habercisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fuarda Honda standının yıldızı, markanın Çin’e özel ilk seri üretim elektrikli otomobilinin ön gösterimi niteliğinde, yeni bir konsept olacak. Henüz adı açıklanmayan konsept Pekin’de tanıtılmadan önce, Honda bir dijital çizim yayınlayarak heyecanı artırdı.

 

Yayınlanan teaser, otomobilin LED farlar ve aydınlatmalı Honda logosunun altındaki LED ışık şeridiyle dikkat çeken ön kısmını gösteriyor. Karartılmış resim detayları gizliyor ancak elektrikli otomobilde ön panjur bulunmaması sürpriz olmaz. Diğer görünür detaylar arasında LED sis lambaları, kaputta keskin kırışıklıklar ve çok kollu alaşım jantlar bulunuyor.

 

Boyutlarına bakacak olursak, Honda’nın elektrikli konsepti bir sedan ya da crossover coupe olabilir ancak bunu 26 Eylül’deki tanıtımda zaten kesin olarak öğreneceğiz.

 

Elektrikli konseptin yanı sıra Honda’nın fuardaki standında CR-V PHEV de bulunacak. Bu da markanın Çin’de sunduğu ilk plug-in hibrit model olacak. Ayrıca yeni modeller dahil pek çok başka elektriklendirilmiş model de fuarda yer alacak.

 

Acura’nın standında çeşitli seri üretim modeller bulunurken, Honda’nın motosiklet standında daha çok FUN modelleri tanıtılacak. Fuar aslında 21 – 30 Nisan tarihleri için planlanmış ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle Eylül ayına ertelenmişti.

Son Güncelleme : 16 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo