2021 Suzuki Swace: Avrupa İçin Toyota Corolla Touring Sports Alternatifi

Ototeknikveri     16 Eylül 2020 01:55

Avrupa’da CO2 emisyonlarını düşürmek ve böylece ceza almaktan kurtulmak isteyen Suzuki, Toyota ile yaptığı anlaşma ile, çevre dostu modeli Avrupa’ya kendi logosuyla sunacak.

2021 Suzuki Swace: Avrupa İçin Toyota Corolla Touring Sports Alternatifi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Suzuki Avrupa’nın katı CO2 emisyonu kısıtlamalarına uymak için kestirme bir yol seçti ve Toyota Corolla Touring Sports’u temel alan Suzuki Swace modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Swace, Avrupa’da bir Toyota’yı temel alan ikinci Suzuki modeli. Temmuz ayında da RAV4 PHEV modelinin Suzuki versiyonu olan Across duyurulmuştu.

Peki yeni model neden sadece station gövde stilinde geliyor? Aslında cevabı bilmiyoruz ancak Suzuki’nin Avrupa serisinde doldurulması gereken böyle bir boşluk olabileceğini düşünüyoruz. Swace içeride ve dışarıda tıpkı Toyota Corolla Touring Sports gibi görünüyor ve sadece logosu ile ön tamponu farklı.

1.8 litre kendinden şarjlı hibrit güç aktarım sistemi 122 PS (120 hp) sistem gücü sunuyor ve bunu sürüş koşullarına göre Swace’in tekerleklerine elektrikli motoru, yanmalı motoru ya da her ikisini kullanarak gönderebiliyor. Elektrikli sürüş modunda 53 kW (72 PS / 71 hp) elektrikli motor ve 3.6 kWh pil kullanılıyor. Otomobilin CO2 emisyonu ise 99 g/km.

Suzuki Swace’i Avrupa’da bu kış satmaya başlayacak. Detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 

Son Güncelleme : 16 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo