Güncellenen Porsche Macan’ın İç Mekanı da Görüntülendi

Ototeknikveri     18 Eylül 2020 08:37

Bir süredir ortalarda görünmeyen Porsche Macan’ın bu kez iç mekanı da casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Güncellenen Porsche Macan’ın İç Mekanı da Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En son 2018 yazında güncellenen Macan’da bu nedenle çok dramatik değişiklikler yok. Modelde güncellenen Panamera’dan alınan yeni bir direksiyon simidi bulunuyor.

 

Bunların yanı sıra tasarımcılar Cayenne’de bulunan ile benzer yeni bir orta konsol eklemiş. Bu sayede, çok sayıda butonun yerini dokunmatik kontroller almış.

 

Yüksek teknolojili kontrol araçları ayrıca multimedya sisteminin altındaki butonların da yerini alıyor ancak Porsche ses ve bazı ayar düğmelerini bırakmış. Multimedya sisteminin de yenilenmesini bekliyoruz.

 

Dış tasarımdaki değişiklikler neredeyse fark edilmeyecek kadar küçük. Öte yandan, farlardaki kamuflaj bu kısımda bir değişiklik bulunabileceğinin habercisi. Ön tamponla ızgaranın buluştuğu kısımda da kamuflaj var ve bu da bazı ufak güncellemelere işaret ediyor.

 

Arka kısımda tamamen yeni bir arka tampon ve yeniden konumlandırılmış reflektörler bizi karşılıyor. Prototiplerden birisinde kapılarda da kamuflaj var ve bu muhtemelen yanlardaki kesik çizgilerinin yenilendiği ya da tamamen kaldırıldığını haber veriyor. Prototiplerin tümünde aynı zamanda Sport Design aynalar var ve bunun tüm versiyonlarda standart olarak sunulması bekleniyor.

 

Motor seçenekleri henüz onaylanmadı ancak bunun küçük bir güncelleme olduğunu düşünürsek pek çok seçenek olduğu gibi devam edebilir. Belki bir ya da iki yeni motorla karşılaşabiliriz.

 

Porsche aynı zamanda Audi ile birlikte geliştirdiği PPE platformunu kullanacak elektrikli Macan üzerinde de çalışıyor. Volkswagen’in MEB platformuna benzer PPE, bundan farklı olarak 800 volt teknolojisi ve 350 kW şarj kapasitesine sahip.

 

Porsche daha önce dört motorlu bir elektrikli crossover test ettiğini söylemişti ancak bunun elektrikli Macan olup olmadığını hala bilmiyoruz.

 

Macan Porsche’nin en önemli ürünlerinden birisi olduğu için, firma ikisi de Macan adından iki çok farklı versiyon sunacak. Bu stratejinin modelin satış başarısını sürdürmesi ve elektrikli otomobil istemeyen müşterileri küstürmemesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo