Yeni Alfa Romeo Giulia GTAm Yolun Tozunu Atarken Görüntülendi

Ototeknikveri     20 Eylül 2020 03:13

Alfa Romeo kısa süre önce Giulia Quadrifoglio’nun Giulia GTA ve Giulia GTAm isimlerindeki iki etkileyici versiyonunu çıkardı. Bunlardan GTAm geçtiğimiz günlerde İsviçre’deki Gstaad Havaalanı’ndaki bir etkinlik sırasında görüntülendi.

Yeni Alfa Romeo Giulia GTAm Yolun Tozunu Atarken Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Piyasadaki en iyi spor sedan otomobillerden birisi olan GTAm tanıtım amaçlı etkinlikte hızın sınırlarını zorlarken kameralara yansıdı. Videonun ikinci kısmında ise otomobil kapalı bir alanda görülüyor ve daha agresif gövde kiti ya da dev karbon fiber arka kanat gibi detaylara yakından bakmamıza imkan tanınıyor.

 

GTAm 50 mm daha geniş ön ve arka tekerlek iziyle, ayrıca yüksek hızlarda kontrolü kolaylaştıran yeni amortisörler ve yaylarla geliyor. Bunun yanı sıra dört kapılı bir Alfa’da ilk kez 20 inç ortadan kilitli tekerlekler, dış cephede karbon fiber detaylar ve çıkışları difüzörün ortasında yer alan Akrapovic titanyum egzoz sistemi bulunuyor.

 

İç mekanda ağırlığı azaltma önlemleri nedeniyle kapı panelleri yok. Bunun gibi önlemlerle standart modele kıyasla otomobil 100 kg hafifletilmiş. Kapı kollarının yerini kemerler almış ve iç mekanda da karbon fiber detaylar bolca bulunuyor. İç mekanda denge çubuğu bulunuyor ve arka sıra olmadığı için bu kısımda yangın söndürücü ve kasklara yer veriliyor.

 

2.9 litre V6 motor Giulia Quadrifoglio’dan 30 hp (30 PS / 22 kW) daha güçlü olacak şekilde (532 hp / 540 PS / 397 kW) geliştirilmiş. Bu donanımla GTAm 3.6 saniyede 100 km/s hıza çıkıyor.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo