2021 Cadillac XT4’ü Yüzünüzle Açabilirsiniz (Sadece Çin’de)

Ototeknikveri     20 Eylül 2020 07:30

Cadillac Çin’de sunduğu XT4 yarı kompakt lüks crossover modeline bazı güncellemeler yaptı. Bunlardan en çarpıcısı ise Face ID yüz tanıma özelliği ile anahtarsız giriş oldu.

2021 Cadillac XT4’ü Yüzünüzle Açabilirsiniz (Sadece Çin’de)
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Anahtarsız giriş deneyiminde son nokta” olarak tarif edilen Face ID gece veya gündüz, içeride veya dışarıda, hatta bazen olağanüstü hava koşullarında yüzünüzü tanıyarak anahtarsız giriş ve başlatma imkanı sunuyor.

 

Bu deneyim kızılötesi teknolojisine sahip çift kamera ve adaptif flaş ışığıyla mümkün oluyor. Kullanıcı araca yaklaştığında, B sütunundaki HD dokunmatik ekran kullanıcının akıllı telefonundaki Bluetooth aracılığıyla aktive oluyor ve ardından kamera sürücünün yüzünü tarıyor.

 

Sürücüyü tanıdıktan sonra sistem kapıları açıyor ve anahtarsız şekilde motorun çalışmasına izin veriyor. Face ID özelliğinin yanı sıra sistem parmak izi ve şifre gibi ek güvenlik önlemlerine de sahip. Bunlar kullanıcının isteğine göre birbiriyle kombine edilebiliyor. Bir yönetici ve 7 kullanıcıya izin veren sistem 1480 dolar ücretle alınabiliyor.

Face ID’nin yanı sıra 2021 XT4 aynı zamanda yeni Cadillac User Experience (CUE) kapsamında kablosuz Apple CarPlay, Baidu akıllı sesli komut sistemi, Baidu Haritalar ve diğer özelliklerle sunuluyor. Kullanıcılar Baidu sesli kontrol sistemini çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki ses butonundan aktive edebiliyor.

Firmaya göre sistem 214 farklı kategoride bilgisayar – insan etkileşim komutunu 60 yaygın senaryoda tanıyabiliyor. Sesli komut sistemi kullanıcıların navigasyon, ısı ayarı, hava durumu ve uçuş bilgileri, müzik akışı, haberler ya da sesli kitaplar gibi şeylere erişimini sağlıyor.

Cadillac XT4 yeni Cherry Bomb dış cephe rengi ve daha fazla parlaklık ve derinlik sunan özel kristal boya ile geliyor. Cadillac 2021 XT4’ün Çin’de satışını başlattı. Fiyatlar 38.370 dolar ile 57.870 dolar arasında değişiyor.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo