Alman Görünümlü Çinli SUV: Oshan X5

Ototeknikveri     21 Eylül 2020 02:04

Bu şık SUV Avrupa modellerine benziyor ve tanıdık bir isim taşıyor olabilir, ancak aslında Çinli otomobil üreticisi Oshan'dan geliyor ve Kasım ayında yerel pazara girmesi bekleniyor.

Alman Görünümlü Çinli SUV: Oshan X5
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Oshan, Changan Auto bayrağı altında bir marka ve X5 SUV, Temmuz ayında Chengdu Otomobil Fuarı'nda ilk kez görücüye çıktı. Şu anda yayınlanan resmi fotoğraflar oldukça şık bir SUV sergiliyor, bu da Çin araçları için her zaman söylenebilecek bir şey değil.

 

Ön tarafta, bir dizi ince LED far ve kıvrımlı dikey kanatlara sahip köşeli bir ızgara ile Maserati'nin ipuçlarını görüyoruz. Oshan X5 ayrıca tekerlek kemerleri etrafında ve yan etekler boyunca siyah kaplamaya sahip ve sunulan örnek, bir dizi parlak siyah tekerlek üzerinde oturuyor. Ayrıca şık C sütunları da göze çarpıyor.

 

Arka tarafa gelince, kıvrımlı LED imzalı ince arka lambalar, çift krom uçlu egzoz boruları ve agresif bir difüzör görüyoruz.

 

İçeride, X5 tamamen dijital bir gösterge paneli ve şık bir çevreye sahip büyük bir bilgi-eğlence ekranı içeriyor. Ayrıca basit bir direksiyon simidi ve vites kolunun yanı sıra koltuklar, orta konsol ve kapı panelleri boyunca iki renkli kırmızı ve siyah deri ve kumaşın yanı sıra krom çerçeveli havalandırma delikleri de var.

 

Car News China, Oshan X5'in yalnızca 180 hp güç çıkışı ve 300 Nm tork üreten 1.5 litrelik turboşarjlı bir motorla satılacağını bildirdi. Bu motor, gücü ön tekerleklere gönderen yedi ileri çift kavramalı şanzımanla eşleştirilmiş.

Son Güncelleme : 21 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo