Suzuki Swace Sport Kimsenin Sormadığı Bir Soruyu Yanıtlıyor

Ototeknikveri     22 Eylül 2020 02:09

Suzuki Swift Sport gibi otomobiller, dört nedenden ötürü popüler olma eğilimindeler: küçük, ucuz, pratik ve sürmesi eğlenceli. Herhangi bir Suzuki modelini alabilir, bir gövde kiti takabilir ve ona Sport diyebilirsiniz, ancak kesinlikle aynı şey olmaz.

Suzuki Swace Sport Kimsenin Sormadığı Bir Soruyu Yanıtlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

X-Tomi tarafından çizilen varsayımsal bir Swace Sport versiyonunun bu görünümü, bunun mükemmel bir örneği. Kötü göründüğünden değil ama böyle bir otomobil pek mantıklı gelmiyor.

 

İlk olarak, Swace Avrupa'yı hedefliyor ve Toyota Corolla Touring Sports'un bire bir aynısı (Suzuki logoları haricinde). Ayrıca, Suzuki Kizashi'nin Avrupa'da ne kadar başarılı olduğunu hatırlayan var mı? Sportif görünümlü bir sedan olmasına rağmen, yok. Öyleyse neden sportif bir station wagon işe yarasın?

 

Dahası, Corolla Touring Sports halihazırda oldukça dinamik bir tasarıma sahip, bu yüzden Swace'in aslında olmadığı bir şeymiş gibi davranmasına ihtiyacımız yok.

 

Yine de çizim, daha geniş hava girişleri, karartılmış dudak rüzgarlığı ve yan etekler, siyah ayna muhafazaları, daha büyük tekerlekler ve tıknaz ön tamponu ile "ekstra bir şey" sunmaya çalışıyor. Bunların yanı sıra sürüş yüksekliği de düşürülmüş.

 

Gerçek Swace ise bu kış Avrupa'da satışa çıkacak ve fiyatlandırma ve teknik özellikler ileriki bir tarihte açıklanacak. Otomobilde 120 HP (122 PS) güç çıkışına ve sadece 99 g / km CO2 emisyonuna sahip 1,8 litre motorlu hibrit sistem bulunuyor.

 

Not: Bu, X-Tomi tarafından yapılmış özel bir çizimdir ve hiçbir şekilde Suzuki ile ilgili değildir veya onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo