Polestar Precept Konsepti Üretime Gidiyor, Geliştirme Devam Ediyor

Ototeknikveri     28 Eylül 2020 01:28

Polestar, Precept konseptini bu yılın başlarında tanıtmıştı ve şimdi bir üretim modeline dönüştürüyor.

Polestar Precept Konsepti Üretime Gidiyor, Geliştirme Devam Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pekin Otomobil Fuarı'nda konuşan Polestar CEO'su Thomas Ingenlath, halktan gelen beğeni mesajının açık olduğunu ve bu nedenle konsepti üretime koymaya karar verdiklerini söyledi.

Şirket ayrıntılar konusunda çekingen davrandı, ancak onaylanan üretim modelinin geliştirmesi zaten devam ediyor ve Çin'deki yeni bir üretim tesisinde inşa edilecek. Polestar, konseptin geri dönüştürülmüş plastik şişelerden, geri kazanılmış balık ağlarından ve ketenden yapılmış bileşenleri içeren çevre dostu iç tasarımının büyük ölçüde üretimde de devam ettirileceğini söyledi.

Polestar, Precept'in showroomlara ne zaman geleceğini söylemedi, ancak konsept, çok övülen bir "avangart tasarım" içeriyor. Önemli özellikler arasında köşeli kaporta, gömme monteli kapı kolları ve arkadan menteşeli kapılar bulunuyor.

Konsept ayrıca 22 inç jantlar, panoramik bir cam tavan ve geleneksel ızgaranın yerini alan bir "SmartZone" içeriyor. "SmartZone", radar ünitelerini, ultrasonik sensörleri ve otomobilin yarı otonom sürüş sistemi için yüksek çözünürlüklü, geniş açılı bir kamerayı barındırıyor.

İç mekana geçildiğinde, dört ayrı koltuk ve düz tabanlı bir direksiyon simidi görülüyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında 9 inç bir dijital gösterge paneli ve Google Assistan ile Android destekli 15 inç bilgi-eğlence sistemi yer alıyor.

Polestar performans özelliklerini yayınlamadı, ancak daha önce arabanın uzun aks mesafesinin "yüksek pil kapasitesi" sağladığını söylemişti. Üretim modeli bir amiral gemisi sedan olarak konumlandırılacak gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo