2021 Geely Preface Sedan Çin'de 'Xing Rui' Oldu

Ototeknikveri     30 Eylül 2020 09:17

Geely Preface amiral gemisi sedan dünya lansmanını 2020 Pekin Otomobil Fuarı'nda Çin'e özel Xing Rui adıyla yaptı.

2021 Geely Preface Sedan Çin'de 'Xing Rui' Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

"Xing" yıldız anlamına gelirken "Rui" gelecek için iyi bir alâmeti temsil ediyor. Xing Rui adı, Geely’nin ikinci CMA tabanlı modeli Xing Yue crossover coupe ile de bir ilişki kuruyor.

 

Geely Xing Rui, 4785 mm uzunluğu, 1869 mm genişliği ve 1469 mm yüksekliğiyle Volvo S60'a benzer boyutta. Otomobil üreticisine göre, 2800 mm aks mesafesi, onu segmentindeki en büyük, en geniş araçlardan biri yapıyor. Bacak mesafesinin artırılmasına özel önem verilerek arka yolcu konforu artırılmış.

 

Ek olarak, Kompakt Modüler Mimarinin (CMA) Xing Rui'ye "iç mekan kalitesi, gürültü ve titreşim azaltımı, sürüş konforu, ekonomi ve performans açısından yeni bir gelişmişlik düzeyi" verdiği söyleniyor.

 

Geely’nin amiral gemisi sedanında GKUI Smart EcoSystem bilgi-eğlence sistemi tarafından desteklenen 12,3 inçlik bir merkezi ekran ve yapılandırılabilir grafiklere sahip geniş bir dijital gösterge paneli bulunuyor. Arayüz tamamen buluta bağlı olup, havadan (OTA) güncellemeleri sunuluyor.

 

Geely ayrıca, modelin ilk çıkışından itibaren 2.0 litrelik bir 'TD' turboşarjlı dört silindirli benzinli motorun, yedi ileri çift kavramalı şanzıman ve önden çekiş ile birlikte sunulacağını doğruladı. Herhangi bir özellik açıklanmadı, ancak Çin medyasına göre motor 190 PS (187 HP) güç çıkışı ve 300 Nm tork üretiyor.

 

Xing Rui, önümüzdeki aylarda Çin'de satışa çıkacak ve fiyatlar piyasaya sunulmasına yakın bir zamanda açıklanacak. Daha sonra, Preface ihracat modelinin Çin dışındaki belirli pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 30 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo