Songsan Summer Klasik VW Bus Type 1'in Retro-Modern Klonu

Ototeknikveri     30 Eylül 2020 10:24

Çinli otomobil üreticisi Songsan Motors, Pekin Otomobil Fuarı'nda 1958 Corvette C1'in modern bir kopyasını tanıtmakla kalmadı, aynı zamanda 'Summer' adlı retro esintili bir MPV'yi de tanıttı.

Songsan Summer Klasik VW Bus Type 1'in Retro-Modern Klonu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Songsan Summer, klasik bir Amerikan spor otomobilinden tasarım ilhamı almak yerine ikonik Volkswagen T1'den ilham alıyor. Bu, en çok Summer'ın bir çift dairesel far, dairesel dönüş sinyalleri ve beyaza boyanmış üçgen şekilli bir kaputa sahip olduğu ön kısımda belirgin.

 

Songsan Motors ayrıca MPV'ye retro tekerlekler ve bir dizi sürgülü arka kapı taktı. Arkada bir stepne ve küçük bir kapı bulunuyor.

Summer'ın en güzel yanı, çatısının yukarı doğru kaldırılabilmesi ve yolculara ayağa kalkıp açılır tavandan bakmaları için yeterli alan sağlayacak bir gölgelik ortaya çıkarması.


Kabine gelince, T1'den ilham alan Summer, koltuklar, gösterge paneli, orta konsol ve kapı panelleri boyunca krem ??rengi deri ile kaplandı. Sürücünün hemen önünde küçük bir dijital gösterge paneli bulunurken, gösterge panelinin ortasında da büyük bir bilgi-eğlence ekranı var.

İkinci sırada bir çift kaptan koltuğu ve dört bardak tutucuyu ortaya çıkarmak için katlanabilen bir orta koltuk bulunuyor. Üçüncü bir koltuk sırası da var.

Yerel basında çıkan haberlere göre, Songsan Summer piyasaya çıktığında turboşarjlı 1.5 litrelik bir plug-in hibrit güç aktarma organı ile çalıştırılacak. Bu, 16 kWh pil paketi içeren Songsan SS Dolphin ile aynı güç aktarma organı olacak.

Son Güncelleme : 30 Eylül 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo