Acura MDX Prototipi 14 Ekim'de Tanıtılacak

Ototeknikveri     02 Ekim 2020 12:45

Acura, MDX Prototipini 14 Ekim'de tanıtma planlarını duyurdu.

Acura MDX Prototipi 14 Ekim'de Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil crossover'ı önizlemek için tasarlanan model, "Acura tasarımı, performansı, teknolojisi ve işçiliğinin" yeni seviyelerini yansıtmayı vaat ediyor.

 

Şirket ayrıntıları gizli tutuyor, ancak teaserlar, modelin TLX'in izinden gideceğini ve daha şık bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Ön tarafa, Jewel Eye LED farlar ve sportif hava girişleri ile çevrili bir elmas beşgen ızgara hakim.

 

Crossover ayrıca panoramik bir cam tavana, şık bir kemer çizgisine ve otomobili saran LED arka lambalara sahip. Acura, modelin selefinden daha alçak ve daha uzun olduğunu da söyledi.

 

Teaser'lar pek açıklayıcı olmasa da, bir yıldan uzun süre önce ortaya çıkan görüntülerle neredeyse aynı gibiler. Acura’nın MDX’in "şimdiye kadarki en iddialı yeniden tasarımı" olduğu yönündeki tanımının sadece pazarlama taktiği olmadığı anlaşılıyor.

TLX gibi, MDX'in de 272 hp güç çıkışı (203 kW / 276 PS) ve 379 Nm tork üreten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motora sahip olması bekleniyor. Buna isteğe bağlı süper yol tutuşlu dört tekerlekten çekiş sistemi ve on vitesli bir otomatik şanzıman eşlik edebilir.

 

Ayrıca, yaklaşık 355 hp güç çıkışı (265 kW / 360 PS) ve 480 Nm tork sağlayan turboşarjlı 3.0 litrelik motora sahip bir Type S versiyonu bekleyebiliriz.

 

Nihai rakamlardan bağımsız olarak Acura, MDX'in "markanın yeni amiral gemisi modeli" görevini üstleneceğini doğruladı.

Son Güncelleme : 02 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo