Makyajlı 2021 VW Phideon Çin'de Tanıtıldı

Ototeknikveri     02 Ekim 2020 10:46

Geçtiğimiz aylarda, güncellenen VW Phideon amiral gemisi sedanın ilk görüntüleri, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın web sitesinde ortaya çıkmıştı.

Makyajlı 2021 VW Phideon Çin'de Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdi, talihsiz Phaeton'un halefi, küçük stil ve içerik yükseltmeleriyle Pekin Otomobil Fuarı'nda resmen tanıtıldı. SAIC-VW ortak girişimi tarafından inşa edilen Phideon (Çin adıyla Hui Ang), Volkswagen'de ilk kez ışıklandırılmış logoyu içeren güncellenmiş bir ön yüze sahip. Ayrıca logoyu farlarla birleştiren ışık şeridi de yeni.

Ön tampon alt ızgarada sis lambalarının etrafındaki çift C şeklindeki süslemeyi birleştiren yatay bir krom kaplama ile revize edildi. Ayrıca şimdi parlak siyah kontur süslemesi de var.

Yandan bakıldığında, 2021 VW Phideon yalnızca yeni alaşım jantlarını gösterirken, arkada LED arka lambalara dinamik sinyal lambaları ve yeni bir imza eşlik ediyor. Son olarak, büyük sedan yeni VW logosuyla geliyor ve bagaj kapağındaki Phideon yazısı için yeni bir yazı tipini benimsiyor.

Volkswagen, bilgi-eğlence sistemi için 9,2 inç dokunmatik ekran, baş üstü ekranı, bir kızılötesi gece görüş sistemi, arkada araba tipi bir buzdolabı ve bir Dynaudio ses sistemi gibi yeni özellikler de eklemiş. Kabinde parlak siyah kaplama ve krom kaplamalar dikkat çekiyor. Ayrıca 2021 model yılı için yeni olan, sürücünün hem sürüş yüksekliğini hem de amortisörün sertliğini ayarlamasına izin veren isteğe bağlı uyarlanabilir havalı süspansiyon da var.

Motorlar söz konusu olduğunda, müşteriler artık 3.0 litrelik V6 motor ve dört çekişli sürüş sistemi veya 2.0 litrelik plug-in hibrit seçeneğine sahip değil. Bunun yerine, 224 PS (221 HP) güç çıkışı ve 350 Nm tork değerine sahip 2.0 litrelik TSI dört silindirli benzinli motor tek seçenek olmaya devam ediyor. Motor önden çekişli sürüş sistemi ve DSG şanzımanla çalışıyor.

SAIC-VW, Ekim ayı içinde Çin pazarında 2021 Phideon'u piyasaya sürecek.

Son Güncelleme : 02 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo