Yeni MG5, Hyundai Elantra ve Mercedes CLA'yı Hatırlatıyor

Ototeknikveri     05 Ekim 2020 12:34

Hayır, bu yeni bir Hyundai Elantra veya benzersiz bir Mercedes-Benz CLA değil, aslında yeni MG5.

Yeni MG5, Hyundai Elantra ve Mercedes CLA'yı Hatırlatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pekin Otomobil Fuarı'nda halka tanıtılan MG5, bir çift köşeli far ile agresif bir ön fasyaya sahip. Ön ızgara, parlak siyah kaplama ve her iki taraftaki mat siyah vurgular sayesinde oldukça dikkat çekici.

Yan profil, aracı görmek için en iyi açı olabilir. Bu kısımda en önemlisi, yukarı doğru kıvrılmadan ve arka lambalarda bitmeden önce farlardan ve kapılar boyunca uzanan oyuntulu bir tasarım çizgisi. Ayrıca kapıların tabanı boyunca uzanan belirgin bir kıvrım var.

MG’nin tasarımcıları, arabanın arkasına bir dizi renkli arka lamba, agresif bir difüzör, krom uçlu egzoz boruları ve çeşitli kıvrımlı yüzeylere sahip karmaşık bir tampon eklemiş. Arka lambalar, C şeklindeki imzaları sayesinde özellikle dikkat çekici.

MG5, 4675 mm uzunluğunda, 1842 mm genişliğinde, 1480 mm uzunluğunda ve 2680 mm aks mesafesine sahip.

 

Çinli alıcıların seçim yapabilecekleri iki motor olacak. Birincisi 120 hp güç çıkışı ile 1.5 litrelik, ikincisi ise 173 hp ile yine 1.5 litrelik turboşarjlı bir motor.

Çin'e özgü MG5, geçen hafta otomobil üreticisinin İngiltere serisine eklenen 2021 MG5 ile karıştırılmamalı. İngiltere'de bir MG5 logosu takılıyken, bu model Çin'de Roewe Ei5 olarak satılıyor ve neredeyse üç yıldır piyasada.

Son Güncelleme : 05 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo