Sınırlı Sayıda Üretilen Ford Fiesta ST Edition Daha Sportif Bir Sürüş Deneyimi Sunuyor

Ototeknikveri     06 Ekim 2020 01:50

Ford, Avrupa'da 300'ü İngiltere pazarı için olmak üzere 500 adet olarak sunulan Fiesta ST'nin sınırlı bir versiyonunu piyasaya sürdü.

Sınırlı Sayıda Üretilen Ford Fiesta ST Edition Daha Sportif Bir Sürüş Deneyimi Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

27.075 £ (35.000 $) fiyatla satılan üç kapılı Fiesta ST Edition, üst ızgara, sis lambası çevreleri, yan ayna muhafazaları, tavan, arka rüzgarlık, difüzördeki parlak siyah detaylar ile kontrast oluşturan Azura Mavisi dış cephe boyası ile farklılaşıyor. Ayrıca standart arabaya kıyasla neredeyse 8 kg ağırlık azaltan hafif 18 inç alaşım jantlar sunuluyor.


Yeni Fiesta ST Edition'ın iç mekanında, gösterge paneli çevresinde karbon fiber efektli kaplama, dekoratif öğeler, aydınlatmalı başlatma düğmesi, deri kaplı direksiyon simidi, vites topuzu ve el freni kolu, mavi dikişler ve ST markalı Recaro koltuklar, emniyet kemerleri ve paspaslar bulunuyor. Aynı zamanda 8 inç dokunmatik ekranlı SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj pedi ve araçtaki sistemi kullanıcının akıllı telefonuna bağlayan FordPass Connect modem geliyor.

 

En büyük yenilik, ayarlanabilir süspansiyonun eklenmesi. Ford Performance tarafından Nurburgring'de geliştirilen ve test edilen iki yönlü coilover sistemi, yüksekliği önde 15 mm ve arkada 10 mm azaltıyor, ince ayarlar sayesinde yüksek hızlı viraj dönüşleri sırasında tepkiyi artırıyor.

 

Direksiyon simidine monte edilmiş özel düğme ile en sportif ayarı seçmek artık mümkün. Başlatma Kontrolü de mevcut ve üç modlu ESC standart geliyor.

 

Otomobilde 200 PS güç çıkışı (197 HP / 147 kW) ve 290 Nm tork üreten 1,5 litrelik üç silindirli motor bulunuyor. Bu donanımla otomobil 6,5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 230 km/s. 

Son Güncelleme : 06 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo