2021 Audi E-Tron GT Devasa Fotoğraf Galerisiyle Tanıtıldı, E-Tron GT RS Versiyonu Onaylandı

Ototeknikveri     08 Ekim 2020 09:18

Porsche Taycan’ın kardeş modeli Audi E-Tron GT yıl sonundan önce üretime girecek.

2021 Audi E-Tron GT Devasa Fotoğraf Galerisiyle Tanıtıldı, E-Tron GT RS Versiyonu Onaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

R8 süper otomobilin de hayat bulduğu Almanya Neckarsulm'da bir üretilecek olan yeni Tesla Model S rakibi, oldukça kapsamlı bir resim galerisiyle tanıtıldı.

 

2018'deki konsept otomobil ile önizlenen E-Tron GT'nin, son resimlerde ince farlar ve üçlü yatay çıtalarla çevrelenmiş büyük Audi ızgarasına sahip olduğu ve biraz yumuşatıldığı görülüyor. Kaput ve yanlardaki agresif çizgiler otomobile daha canlı bir görünüm verirken, eğimli tavan çizgisi sportif karakterini vurguluyor. Arka ışık şeridi, tampon ve difüzör, konsepte kıyasla mütevazı bir şekilde revize edilmiş.

 

Audi, elektrikli modelin güç aktarma organları söz konusu olduğunda şimdilik sessiz kaldı, ancak ilk konfigürasyonda 96 kWh'lik bir pil paketi ile desteklenen çift elektrik motoru bekleniyor. 350 kW hızlı şarjı desteklediği anlaşılan otomobilin 400 km menzil sunması bekleniyor. Performans açısından, üretim modelinin de 582 HP güç çıkışına sahip olan konsepti yansıtması bekleniyor.

Ayrıca CEO Markus Duesmann tarafından onaylanan E-Tron GT RS, en üst model olarak hizmet verecek ve normal versiyonun yanında piyasaya sürülecek.

 

Duesmann, “İşleri bir adım daha ileri götürüyoruz; Bugün e-Tron GT ile birlikte piyasaya sürülecek olan bir RS versiyonu da olacağını duyurmaktan memnuniyet duyuyorum." dedi.

Son Güncelleme : 08 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo