Yeni Nesil 2022 Honda Civic Sedan Si, Patent Çizimlerinde Oldukça Güzel Görünüyor

Ototeknikveri     09 Ekim 2020 08:33

Honda, yeni nesil Civic'in bir Si versiyonunu satmaya karar verirse, muhtemelen böyle görünecek.

Yeni Nesil 2022 Honda Civic Sedan Si, Patent Çizimlerinde Oldukça Güzel Görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kısa bir süre önce, yeni Civic hatchback ve sedan'ın patent görüntüleri internete sızdı ve eski Civic'ten fark edilir derecede daha büyük görünen bir otomobil ortaya çıktı. Bu yeni tasarımın kaçınılmaz Si modeli için nasıl uyarlanabileceğini görmek isteyen tasarımcı KDesign AG, bu iki çizimi yarattı.

 

Mevcut Si, hem sedan hem de coupe görünümlerinde satılıyor ve bu çizimler, sedan formunda bir sonraki nesli gösteriyor. Sportif sedanın ön kısmı, farlar ve mevcut Si modeliyle aynı hava girişleri arasında karartılmış bir bölüme sahip revize edilmiş bir tasarım içeriyor. Bunun yanında otomobil, sportif kollara sahip özel jantlar üzerine oturuyor.

 

Dış cephedeki dokunuşları tamamlayan unsurlar arasında siyah bir tavan, siyah yan aynalar, bir arka rüzgarlık, özel bir arka tampon ve ortadan çıkan bir egzoz borusu bulunuyor.

 

Yeni nesil Civic Si'nin hangi güç aktarma sistemine sahip olabileceğini şimdilik bilmiyoruz, ancak mevcut model 205 hp güç çıkışı ve 260 Nm tork üreten turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli motor kullanıyor.

 

Tabii ki Si, yeni Civic Type R'nin yerine amiral gemisi modeli olmayacak. Bu versiyon, kalın bir kamuflaj altında test edildi ve kendine ait bazı gerçeğe yakın çizimler üretildi. Tasarım, mevcut FK8 Type R'den biraz daha kısıtlı olsa da, yine de çok dikkat çekici bir araba olacak şekilde biçimleniyor.

Son Güncelleme : 09 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo