Yeni 2021 Renault Twingo Electric Detaylandı

Ototeknikveri     20 Ekim 2020 12:09

Renault en küçük elektrikli otomobili Twingo Electric’ten yeni fotoğraflar, kapsamlı bir video ve tam teknik detayları yayınladı.

Yeni 2021 Renault Twingo Electric Detaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şubat ayında ön gösterimi yapılan Twingo Electric kısa süre önce medya tarafından test edildi. Satışlar Fransa’da ve diğer Avrupa ülkelerinde başladı. Kendi evi Fransa’da 21.350 euro’dan başlayan fiyatlarla satılan Twingo Electric Renault’nun R80 motorunu içeriyor. Motor 60 kW (81 hp / 82 PS) güç çıkışı ve 160 Nm tork değerine sahip.

 

Yanmalı motorlu Twingo modellerinde olduğu gibi, arka aksa monte edilmiş motor arkadan çekişli sürüş sistemine bağlı ve pili korumak amacıyla azami hız 135 km/s. Bu donanımla otomobil 12.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor.

 

Twingo Electric 22 kWh kapasiteli küçük bir pille 190 km sürüş mesafesi sunuyor. WLTP City prosedürüne göre menzil 270 km’ye kadar çıkabiliyor. Ayrıca “Eco” modunda 225 km menzil elde edilebiliyor.

 

Twingo Electric AC güç altyapısıyla 22 kW’da ya da evde, işte şarj edilebiliyor. AC şarj ile pil 30 dakikada 80 km menzil sunacak kadar şarj olabiliyor.

 

Elektrikli şehir otomobili ayrıca sürücülere üç rejeneratif fren seviyesi sunuyor (B1, B2, B3). En gelişmiş konfigürasyon küçük elektrikli otomobili tek pedallı bir bir araca dönüştürüyor ve fren ihtiyacını azaltarak şehir içinde sürüş konforunu artırıyor.

 

Renault Twingo Electric üç donanım seviyesiyle geliyor: Life, Zen ve Intens. Ayrıca sınırlı sayıda üretilecek en üst donanım seviyesi Vibes Limited Edition sunuluyor. Bu en üst versiyon 26.450 euro fiyat etiketine sahip ve yeni Valencia Orange rengi, ızgarada beyaz detaylar, 16 inç beyaz elmas alaşım jantlar, arka kapıda şeritler gibi stil detaylarıyla geliyor.

 

İç mekanda Twingo Electric Vibes konsolda ve koltuklarda renkli şeritler, özel kapı eşikleri, yer paspasları ve turuncu vites kolu ile dikkat çekiyor.

 

Son Güncelleme : 20 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo