Dacia Spring Electric’in Macaristan Fiyatı Belli Oldu

Ototeknikveri     20 Ekim 2020 09:41

Dacia Spring Electric şehir otomobili geçen hafta tanıtıldı ancak fiyat listesi açıklanmamıştı.

Dacia Spring Electric’in Macaristan Fiyatı Belli Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiyat listesini heyecanla bekleyenler için şimdi Dacia Macaristan müşteri web sitesindeki fiyatlar fikir verebilir. Fiyatların geçtiğimiz aylardaki haberler ve Çin’de satılan Renault City K-ZE modeliyle tutarlı olduğu görülüyor.

 

Macaristan’da Dacia Spring Electric 17.770 euro ilk 100 araç için ön sipariş kampanyasında başlangıç fiyatıyla geliyor. Devlet teşvikleriyle birlikte küçük elektrikli otomobilin fiyatı 10.925 euro’ya düşüyor.

 

Beklendiği gibi, Dacia Spring Electric’in ilk 100 örneği zaten Macaristan için ayrılmıştı. Firma halen 275 euro depozito karşılığında ön siparişleri alıyor. Rezervasyon yapanlar üretimde ve teslimatta öncelik kazanacak.

Sitede görülen fiyatın Dacia Spring Electric giriş seviyesi fiyatı mı yoksa lansmana özel bir versiyonun fiyatı mı olduğu henüz bilinmiyor. Lansman versiyonları daha iyi donanımlı ve standart modellerden biraz daha pahalı olabiliyor. Ayrıca fiyatın sadece Macaristan için olduğunu, tüm Avrupa ülkelerinde aynı fiyatın geçerli olmadığını belirtelim. Avrupa Birliği üyesi ülkelerin farklı vergilendirme ve elektrikli otomobil teşvik sistemleri olabiliyor.

 

Her şekilde, Avrupa’da 11.000 euro gibi düşük bir fiyata satılan bir elektrikli otomobil daha önce hiç duyulmadı. Bu da bölgede Dacia Spring Electric’in çok satacağını şimdiden gösteriyor. Öte yandan, modelin Çin versiyonu Renault City K-ZE Çin’de sadece 7830 euro’ya satın alınabiliyor.

 

 

Son Güncelleme : 20 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo