BMW X5 M ve X6 M Competition First Edition Versiyonları Çıktı

Ototeknikveri     21 Ekim 2020 11:27

BMW X5 M Competition ve X6 M Competition modellerinin her birisi 250 adet üretilecek First Edition versiyonlarını tanıttı.

BMW X5 M ve X6 M Competition First Edition Versiyonları Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Normalde otomobil üreticileri “First Edition” versiyonlarını yeni bir modelin lansmanını yaptıkları anda çıkartıyorlar ancak mevcut X5 M Competition ve X6 M Competition modelleri piyasaya çıkalı yaklaşık 12 ay oluyor. Bu tuhaflık bir kenara, BMW First Edition versiyonlarını diğerlerinden ayırmak için bazı ufak değişiklikler yapmış.

İlk olarak, bu iki versiyon BMW Individual Frozen Dark Silver ve BMW Individual Frozen Marina Bay Blue renkleriyle geliyor. Bu mat boyalar her iki SUV’nin de kaslı tasarımını öne çıkartıyor. Bu mat boya seçeneklerine Jet Black renginde ve yıldız şekilli kollarıyla M hafif alaşım jantlar önde 21 inç, arkada 22 inç boyutuyla eşlik ediyor.

BMW X5 M Competition ve X6 M Competition First Edition modellerini yan ayna kapakları ve arka rüzgarlık dahil olmak üzere ayrıca bir dizi karbon fiber parça ile donatmış. M karbon fiber motor bölmesi de standart geliyor.

İç mekanda First Edition modelleri BMW Individual Merino deri döşemeleri Silverstone ve Midnight Blue olmak üzere iki renkli konfigürasyonla geliyor. Ayrıca siyah Alcantara detaylar koltuk kollarında dikkat çekiyor ve koltuklar ile kapı panellerinde Sakhir Orange kontrast dikişler bulunuyor. Tavan döşemesi BMW Individual Alcantara ve Midnight Blue renginde geliyor. Özgün detayları bir dizi karbon fiber iç mekan eklentisi ve “First Edition 1/250” logoları tamamlıyor.

Otomobillerde herhangi bir mekanik modifikasyon yapılmadı. Her iki First Edition modeli de 4.4 litre çift turboşarjlı V8 motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 617 hp, tork değeriyse 750 Nm.

BMW henüz fiyat detaylarını ve çıkış takvimini açıklamadı. Bu bilgilerin de önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 21 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo