2021 Fiat Panda Güncellenen Stili ve Yeni Multimedya Sistemiyle Çıktı

Ototeknikveri     21 Ekim 2020 09:37

Fiat Panda’nın 40. yıl dönümünü “Yeni Panda” adı verilen güncellenmiş model ile kutluyor.

2021 Fiat Panda Güncellenen Stili ve Yeni Multimedya Sistemiyle Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Panda yeni bir ön tampon, modifiye edilmiş yan etekler ve yeniden stillendirilmiş tekerleklerle geliyor. Ayrıca 7 inç dokunmatik ekranlı yeni multimedya sistemi Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle sunuluyor.

 

Yeni Panda’nın iç mekanında güncellenmiş döşemeler, daha zengin renk paleti ve geri dönüştürülmüş ahşap içeren konsol ile dikkat çekiyor.

 

Yeni Panda serisinde şimdi Sport versiyonu da bulunuyor. Daha genç müşterileri çekmek için tasarlanan bu versiyon iki renkli 16 inç tekerlekler ve gövde ile aynı renkte aynalar ve kapı kollarına sahip. Panda ayrıca opsiyonel siyah tavanla da sipariş edilebiliyor, bu durumda kapı kolları da siyah renkte geliyor. Dış cephedeki özellikleri “Sport” logoları ve özel Mat Gri kaporta rengi tamamlıyor.

 

Sport versiyonunun iç mekanında titanyum renkli konsol, siyah tavan döşemesi ve çevre dostu deri kaplı özel kapı panelleri bulunuyor. Panda Sport alıcıları ayrıca iki renkli koltuklarda koyu gri döşemeler ve suni derdi detaylar bulacaklar. Daha da özgün bir görünüm arayan müşteriler Pandemonio Pack ile renkli camlar, kırmızı fren kaliperleri ve kırmızı kontrast dikişli suni deri direksiyon simidini araçlarına ekleyebilecekler.

 

Kaputun altında yarı hibrit sistem tüm versiyonlarda sunuluyor. Sistem 69 hp (52 kW / 70 PS) 1.0 litre üç silindirli benzinli motor, marş motoru/jeneratör, fren enerjisi geri kazanım özelliği ve küçük bir lityum iyon pil paketiyle geliyor. Pilde saklanan fren/gaz kesme enerjisi durdur/başlat sistemi kapsamında motoru yeniden başlatmak için kullanılabiliyor ve hızlanma aşamasında destek sağlıyor.

 

 

Son Güncelleme : 21 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo