2021 Nissan Magnite Önce Hindistan’da Sonra Dünya Piyasalarında Çıkacak

Ototeknikveri     22 Ekim 2020 11:09

Nissan’ın en yeni küçük crossover modeli Magnite 4 metrenin altında boyuyla ilk önce Hindistan’da, daha sonra da dünya piyasalarında çıkacak.

2021 Nissan Magnite Önce Hindistan’da Sonra Dünya Piyasalarında Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz aylarda bir konsept otomobille ön gösterimi yapılan üretim versiyonu yumuşatılmış ön panjur, entegre koruyucu plaka ile ön tamponun alt kısmı, farklı arka difüzör ve farlar ile arka lambalar için yeni grafikler dışında hemen hemen aynı görünüyor.

 

İç mekanda da yine pek bir şey değişmemiş. Burada konsol aynı şekilli hava girişleri ve 8 inç ekranlı, Apple CarPlay ve Android Auto destekli multimedya sistemiyle geliyor. Ekran konsolun ortasında, havalandırma ve klima kontrollerinin üzerinde bulunuyor.

 

Üç kollu direksiyon simidinin arkasında sürücüler 7 inç TFT ekranla karşılaşıyor. Ayrıca tek düğmeyle başlatma, elektrikli pencereler ve yan aynalar ile ön koltukların arasında geniş bir kol dayama yeri bulunuyor. Nissan geniş ve ferah iç mekanda koltuklar arası 700 mm mesafenin sınıfının en iyisi olduğunu belirtiyor.

Renault Triber ile paylaşılan CMF-A platformunu kullanan Magnite yeni 95 hp turboşarjlı 1.0 litre motor ve CVT şanzımanla geliyor. Ayrıca doğal emişli 1.0 litre benzinli motorun da giriş seviyesinden seriye katılması bekleniyor. Bu motorun güç çıkışı 70 hp ve beş vitesli manuel şanzıman eşlik ediyor.

 

Magnite 205 mm yerden yüksekliğe sahip ve Yokuş Kalkış Asistanı, 360 derece çevre görünüm monitörü, seyir kontrolü ve başka teknolojik özelliklerle sunulacak. Yeni model gelecek yılın başlarında Hindistan’da piyasaya çıkacak.

 

 

Son Güncelleme : 22 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo