2021 BMW M5 Güncellenen Görünümüyle Daha da Heybetli

Ototeknikveri     27 Ekim 2020 01:47

Güncellenen BMW M5 şu an satışta olan en etkileyici süper sedanlardan birisi ve İngiltere’de çıkacak yeni versiyon için yayınlanan bu resim galerisi başarıyı ortaya koyuyor.

2021 BMW M5 Güncellenen Görünümüyle Daha da Heybetli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncelleme öncesi M5 ile kıyaslandığında güncellenen versiyon yeni ön panjuru, daha agresif farları ve büyük tamponuyla dikkat çekiyor. Arka kısım yeniden tasarlanan arka lambalar ve yeni bir difüzör ile güncellenmiş. Bu stil değişiklikleri ufak gibi görünse de biraraya geldiklerinde otomobili gerçekten dönüştürüyor.

 

İç mekanda da bazı ufak değişiklikler yapılmış. Bunlar arasında 12.3 inç ekranlı multimedya sistemi, Android Auto desteği ve bulut tabanlı navigasyo öne çıkıyor. Ayrıca yenilenmiş bir orta konsol ve iki aydınlatmalı buton dikkat çekiyor. Bunlardan birisi M Mode, diğeriyse otomobilin ayarları için. M5 Competition modelinin iç mekanı lüks siyah deri ve karbon fiber detaylar sayesinde oldukça lüks. 

 

Güncelleme öncesi model gibi 2021 M5 de çift turboşarjlı 4.4 litre V8 motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 592 hp, tork değeriyse 750 Nm. Competition modeli 617 hp güç çıkışıyla daha iddialı. M5 ve M5 Competition modelleri sekiz vitesli otomatik şanzıman ve 2WD, 4WD, 4WD Sport modları içeren dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. M5 Competition 3.3 saniyede 100 km/s hıza çıkarken, standart M5 için bu süre 3.4 saniye.

Son Güncelleme : 27 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo