Güncellenen 2021 Jaguar E-Pace Yeni Görünümüyle Geldi

Ototeknikveri     28 Ekim 2020 11:45

Güncellenen 2021 Jaguar E-Pace ortaya çıktı. Öncekinden çok farklı görünmeyen model buna rağmen çok sayıda önemli yenilik içeriyor.

Güncellenen 2021 Jaguar E-Pace Yeni Görünümüyle Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımla başlayacak olursak, İngiliz otomobil üreticisi ön fasyada yeni bir tampon ve elmas detaylı ön panjura yer vermiş. E-Pace ayrı yeni LED farlar ve “Double J” gündüz sürüş ışığı imzalarıyla geliyor. Gündüz sürüş ışıkları Pixel LED teknolojisiyle de alınabiliyor.

 

Arka kısımda yeni LED arka lambalar elektrikli I-Pace’dekilere benzerlikleriyle dikkat çekiyor. 

 

İç mekanda da yine bazı önemli değişiklikler var ve oldukça lüks bir hava kazandırılmış. En belirgin yenilik 11.4 inç kavisli ekranlı HD multimedya sistemi ve sistemde kullanılan Pivi Pro yazılımı. Ayrıca 15W kablosuz cihaz şarjı günümüzde hayatımızda büyük yer tutan mobil cihazlar için kolaylık sağlıyor. Kabindeki pek çok noktada yumuşak dokunuşlu materyaller kullanılmış ve metalik detaylara yer verilmiş. Ayrıca yeni bir direksiyon dikkat çekiyor.

 

Kaputun altında Jaguar E-Pace yeni bir mimariyle geliyor ve bu kapsamda gelişmiş bir ön süspansiyon ile daha konforlu bir biniş deneyimi sunuyor. Bu yeni yapı titreşim ve sertliği de azaltıyor. 

 

Piyasaya göre değişen şekilde farklı güç aktarım seçenekleri sunulacak. Bunların giriş seviyesini 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli 247 hp motor oluşturuyor. 365 Nm tork değerine sahip motora dokuz vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. 2021 model yılında E-Pace 300 Sport modeli de 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motor ve yarı hibrit sistemle geliyor. Sistemin güç çıkışı 296 hp, tork değeri 400 Nm.

 

E-Pace 300 Sport Jaguar’ın ikinci nesil Active Driveline dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Sistem ön ve arka akslar arasında tork transferi yapabiliyor. Sadece 100 milisaniyede torkun tamamının sadece arka tekerleklere aktarılması da mümkün olabiliyor.

 

2021 Jaguar E-Pace’in teslimatları 2021’in ilk aylarında başlayacak. 

Son Güncelleme : 28 Ekim 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo