Lexus LC Aviation Sadece Japonya’ya Özel Sınırlı Sayıda Üretilecek

Ototeknikveri     01 Kasım 2020 08:39

Lexus LC şu an satışta olan en şık otomobillerden birisi ve Japonya’daki alıcılar kendilerine özel bir versiyona kavuştu.

Lexus LC Aviation Sadece Japonya’ya Özel Sınırlı Sayıda Üretilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Lexus LC Aviation adı verilen model LC 500 ve LC 500h versiyonlarıyla satılacak ve karbonfiber ile güçlendirilmiş plastikten şık arka rüzgarlığı ile standart modellerden hemen ayrılıyor.

 

Bu şık rüzgarlık ikonik Lexus LFA projesinde de yer alan ekip tarafından yapıldı ve türbülansı düzenleyen fonksiyonel kanatçıklara sahip. Bu da özellikle yüksek hızlarda direksiyon yanıtını, konfor ve istikrarı geliştiriyor. Ayrıca 2017 Red Bull Air Race Şampiyonu pilot Yoshihide Muroya da geliştirme sürecinde katkıda bulunmuş.

 

Yeni arka rüzgarlığa 21 inç bağımsız kollara sahip siyah tekerlekler eşlik ediyor. Lexus ayrıca otomobilin ön panjurunu ve yan havalandırmaları karartmış, farlar ve arka lambaları renklendirmiş.

 

İç mekanda tüm LC Aviation modelleri Aviation Black döşemeler, Alcantara direksiyon simidi, vites kolu ve kapı içleri ile geliyor. Dış cephe renk seçenekleriyse gümüş, beyaz ve siyahtan oluşuyor.

 

Otomobilde herhangi bir mekanik değişiklik yapılmamış. LC 500 5.0 litre V8 motorla sunulmaya devam ediliyor. Motorun güç çıkışı 471 hp. Diğer versiyon LC 500h ise 3.5 litre V6 motorla geliyor ve buna iki elektrikli motor eşlik ediyor. Toplam güç çıkışı 354 hp.

 

Lexus LC Aviation modelini Japonya piyasası için 70 adet üretecek. Satışların 6 Haziran’da başlaması planlanıyor.

 

 

Son Güncelleme : 01 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo