Yeni 2021 VW Golf R 4 Kasım’da Tanıtılacak

Ototeknikveri     02 Kasım 2020 12:19

Yeni GTD, GTE, GTI ve GTI Clubsport modellerini tanıtan Volkswagen 4 Kasım günü seriyi en üst donanım seviyesi Golf R’yi tanıtarak tamamlayacak.

Yeni 2021 VW Golf R 4 Kasım’da Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil gücünü turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motordan almaya devam edecek ancak değişken valf zamanlaması ve silindir başındaki turboya yönlenen su soğutmalı egzoz gazı gibi bazı yenilikler olacak.

 

Volkswagen henüz detayları paylaşmamış olsa da, dört silindirli motorun 333 PS (328 hp / 245 kW) güç çıkışıyla geleceği, buna en yeni nesil 4Motion kalıcı dört çekişli sürüş sisteminin ve Vehicle Dynamics Manager sisteminin eşlik edeceği düşünülüyor. Bunları adaptif şasi kontrolü ve elektronik ön diferansiyel kilidi gibi otomobilin çekişini ve viraj almasını iyileştiren özellikler tamamlıyor.

 

Sportif R modeli kendisini önden çekişli Golf serisinden özel ön kısımdaki ızgara tasarımı ve daha büyük hava girişleri gibi detaylarla ayıracak. 2021 Golf R daha büyük bir tavana monte rüzgarlık ve her iki yanında dört egzoz çıkışı için yer ayrılmış difüzörle gelmesi bekleniyor. Hafif jantlar ve R logoları görünümü tamamlayacak.

 

Henüz iç mekana detaylı şekilde bakamadık ancak ön koltuklarda ekstra ergonomik destek, özel döşeme seçenekleri, çeşitli yerlerde R logoları, dijital gösterge paneli menüsü ve multimedya sisteminde özel menüler sunulması bekleniyor.

 

Yeni Golf R, tüm Golf modelleri gibi Almanya’daki Wolfsburg fabrikasında üretilecek.

 

Son Güncelleme : 02 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo