DS 3 Crossback Ines De La Fressange Paris Şık ve Seçkin Müşterileri Hedefliyor

Ototeknikveri     03 Kasım 2020 12:20

DS moda firması Ines de la Fressange Paris ile birlikte DS 3 Crossback için özel bir versiyon hazırladı.

DS 3 Crossback Ines De La Fressange Paris Şık ve Seçkin Müşterileri Hedefliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece 1500 adet üretilecek DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris iç mekanda ve dış cephede dikkat çekici özelliklerle geliyor.

 

Özel versiyon DS 3 Crossback Ink Blue renginde geliyor ve buna Perla Nera Black tavan eşlik ediyor. Ines Red detaylar yan ayna kapakları ve 18 inç elmas alaşım jantların orta kısımlarında karşımıza çıkıyor.

 

Deri işleme tekniklerinden esinlenerek, Fransa’nın Ariege bölgesinden ustalar koltukların oturma kısımları için farklı kumaşları biraraya getiren özgün bir çözüm ürettiler. Yine iki firmanın ortaklığında yaratılan iç mekanda koltuklar uçuk mavi bir renkte ve kırmızı dikişlerle süslenmiş.

Özel döşemenin yanında sınırlı sayıda üretilecek otomobilde deri kaplama direksiyon simidi, alüminyum pedallar, 10.3 inç dokunmatik ekran ve otomatik klima kontrolü de bulunuyor. Ayrıca LED lambalar, ön ve arka park sensörleri, kör nokta monitörü, şerit koruma asistanı ve 140 km/s hıza kadar acil fren özelliği geliyor.

Müşteriler DS 3 Crossback Ines de la Fressange Paris özel versiyonunu BlueHDİ 130 dizel otomatik, PureTech 155 ve PureTech 130 otomatik benzinli motorlarla ya da E-Tense pilli elektrikli sistemle sipariş edebilecekler.

Üretim önümüzdeki haftalarda başlayacak ve teslimatlar 2021’nin Ocak ayında yapılacak.

 

Son Güncelleme : 03 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo