2021 Renault Trafic Daha Modern, Güvenli ve Pratik

Ototeknikveri     05 Kasım 2020 11:14

Renault yeni Trafic modelini Combi ve SpaceClass konfigürasyonlarıyla tanıttı.

2021 Renault Trafic Daha Modern, Güvenli ve Pratik
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni ön kısım modeli markanın en yeni araçlarıyla aynı güncelliğe taşırken, yeniden tasarlanan ızgarayı C şekilli şık farlar çevreliyor. Yeni Rouge Carmin dış cephe boyası diğer altı renk seçeneğine katılıyor. Ayrıca SpaceClass’ta 17 inç elmas efektli jantlar ve elektrikli katlanabilir aynalar yenilikler arasında.

Gösterge paneli tamamen yeni ve iki katmanlı bir tasarıma sahip. Ortada 8 inç multimedya sistemi bulunuyor ve Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj pedi, klima ve havalandırma kontrolleri için fiziksel düğmeler, yeni üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon sistemi ve çok sayıda depolama alanı iç mekandaki yenilikleri tamamlıyor. Müşteriler kokpitte 86 litre depolama alanı bulacak. Ayrıca 9 kişilik araçta kargo kapasitesi 1.8 m3.

Yeni Trafic Combi ve SpaceClassmarkanın en yeni nesil sürüş yardım sistemleriyle donatılmış. Bunlar arasında aktif şehir içi acil fren, şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta uyarısı, adaptif seyir kontrolü, ayrıca yeni iki kişilik ön hava yastığı da bulunuyor.

Otomobil gücünü üç dCi dizel motordan alıyor. Bunların güç çıkışları 110, 150 ve 170 PS (108 / 148 / 168 hp) ve durdur & başlat teknolojisiyle donatılmışlar. İlk ikisi altı vitesli manuel şanzımanla standart geliyor ancak altı vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman giriş seviyesi hariç hepsinde bulunuyor.

Renault yeni yılla birlikte yeni Trafic Combi ve SpaceClass için daha fazla detay yayınlayacak, yeni modeller Mart ayında satışa çıkacak.

 

Son Güncelleme : 05 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo