Güncellenen 2021 Nissan Navara Yeni PRO-4X Versiyonu ile Çıktı

Ototeknikveri     08 Kasım 2020 07:43

2021 Nissan Navara teaser kampanyasının ardından nihayet ortaya çıktı. Güncelleme pek çok önemli yenillik getirirken seriye yeni bir versiyon da eklendi.

Güncellenen 2021 Nissan Navara Yeni PRO-4X Versiyonu ile Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Meksika ve Güney Amerika’da Frontier adıyla da bilinen yeni Navara revize edilen ön ve arka kısımlarıyla önceki modelden hemen ayrılıyor.

 

Ön kısımda revize edilmiş ön panjur ve yeni bi-LED farlar otomobilin heybetli duruşuna katkı sağlıyor. Ön camdan sonra burundaki tüm kısımlar yeni. Ayrıca yeni arka lambalar, bagaj kapağı ve tekerlek kemeri uzantıları güncellenmiş.

 

Yeni görünümünün ötesinde 2021 Navara bir dizi standart Nissan Intelligent Mobility özelliği içeriyor. Bunlar arasında Akıllı Ön Çarpışma Uyarısı, Akıllı Acil Fren ve özellikle başka bir araç çekerken ya da park ederken çok işe yarayan dört kamera kullanan Çevre Görünüm Monitörü de bulunuyor. Bu sistem aynı zamanda dört çekişli modda çevredeki engelleri algılayan off-road monitörünü de içeriyor.

 

Nissan ayrıca Navara’nın arka aksını güçlendirmiş, taşıma kapasitesini ve kasanın kargo hacmini artırmış, arka tampona bir basamak eklemiş. Japon otomobil üreticisi düşük hızlarda manevra kabiliyetini ve direksiyon yanıtını geliştirmek için bir direksiyon kremayeri de eklemiş. Yeni kremayer titreşimi azaltırken ses izolasyonunu da iyileştiriyor.

 

Yeni Navara serisinin en üstünde oturan PRO-4X modeli ise macera severlere ve günlük rutininden kaçmak isteyen seyahat severlere hitap eden bir stil paketi getiriyor.

 

Bu versiyonda yeni bir direksiyon simidi ve güncellenmiş multimedya sistemi gibi iç mekan güncellemeleri de var.

 

Güç aktarım organları ise değişmeden kalıyor. Bu da 2021 Navara’nın standart çift turboşarjlı 2.3 litre dört silindirli dizel motorla geldiği anlamını taşıyor. Motorun güç çıkışı 188 hp, tork değeri ise 450 Nm. Motora altı vitesli manuel ya da yedi vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor.

 

Fiyat detayları henüz açıklanmadı.

 

 

Son Güncelleme : 08 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo