2022 Subaru BRZ 18 Kasım’da Çıkıyor

Ototeknikveri     08 Kasım 2020 08:52

2022 Subaru BRZ’nin teaser kampanyası yeni modelin tanıtılacağı 18 Kasım günü yaklaştıkça vites yükseltti.

2022 Subaru BRZ 18 Kasım’da Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru tanıtım tarihini onaylamanın yanında coupe’nin ön kısmını gösteren yeni bir teaser görseli de paylaştı.

 

Görsel otomobili tamamen ortaya çıkartmasa da yeni farları ve entegre LED gündüz sürüş ışıklarını gösteriyor. Ayrıca oyuntulu bir kaput ve hava girişinin yanında siyah detaylar dikkat çekiyor.

 

Daha önceki casus fotoğraflarda büyük bir bal peteği desenli ön panjur ve dikey hava girişleri de görülüyordu. Otomobil aynı zamanda eğimli bir ön cam, köşeli bir bel çizgisi ve şık bir kaporta ile göz dolduruyor.

 

Arka kısım yeni bagaj ve entegre rüzgarlıkla daha da şık. İkili egzoz sistemi ve ince arka lambaların yanı sıra arkada lambaları birbirine bağlayan ince bir çubuk da bulunuyor.

 

Performans değerleri henüz onaylanmadı ancak bir habere göre BRZ 2.4 litre dört silindirli motorla gelecek. Motorun güç çıkışı 217 hp (162 kW / 220 PS), tork değeri 240 Nm olacak. Bu resmileşmiş değil ancak önceki 2.0 litre dört silindirli motorun güç çıkışının 205 hp (153 kW / 208 PS), tork değerinin 212 Nm olduğunu hatırlatalım.

 

Daha önce de olduğu gibi yine manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri bekleniyor. Manuelin altı vitesli olması, otomatik şanzımanınsa yerini daha modern bir seçeneğe bırakması ihtimali var.

 

Bir kez daha BRZ’nin büyük güç çıkışları yerine yol tutuşu ve kolay manevraya önem vereceği düşünülüyor.

 

Son Güncelleme : 08 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo