2022 BMW iNext’in İç Mekanına Yakından Bakın

Ototeknikveri     09 Kasım 2020 10:52

BMW’nin ilk elektrikli SUV’sinin tanıtılmasına çok az kaldı ve ismi hala gizemini koruyor.

2022 BMW iNext’in İç Mekanına Yakından Bakın
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdilik iNext ya da iX olarak anılan model uzun süredir bekleniyordu. BMW ilk elektrikli SUV’sinin neye benzeyeceğini Eylül 2018’de iNext konseptiyle göstermeye başlamıştı. Bu uzun bekleyiş 11 Kasım günü nihayet sona erecek.

 

Bu arada modelin muhtemelen son casus fotoğrafları da ortaya çıktı. Fotoğraflarda dış cephe kamuflajının hala durduğu görülüyor ve bu kez iç mekana da göz atma şansı buluyoruz. Test sürücüsü bir benzin istasyonunun marketine girdiği esnada casus fotoğrafçılar kameralarını yaklaştırıp otomobilin içini de çekme fırsatı bulmuşlar. Konsola devasa bir kavisli LED ekranın hakim olması ayrıca dikkat çekiyor.

 

Geniş dijital konsol gösterge paneliyle merkezi multimedya ekranını bünyesinde barındırıyor. Grafikler oldukça modern görünüyor ve sol taraftaki kilometre saati ile yeni direksiyon simidindeki LED aydınlatma da gözlerden kaçmıyor. 

 

Konsolun büyük kısmı hala kamuflajlı, bu yüzden ambiyans aydınlatma sisteminin gerisini göremiyoruz. Orta konsolun bir kısmı ise iDrive düğmesi ve diğer kontrollerle birlikte karşımızda.

 

Son haberlere göre BMW iNext’i üç versiyonla sunacak, bunların tamamı da beşinci nesil eDrive sistemi ve 80 kWh pille gelecek. Giriş seviyesi arkadan çekişli modelin 230 kW (308 hp) güç çıkışıyla gelmesi bekleniyor. Bu versiyonda iX3 ile benzer şekilde tek elektrikli motor bulunacak. Orta seviye iNext 390 kW (522 hp) güç çıkışıyla, en üst seviye ise 455 kW (610 hp) ile gelecek. Her iki versiyonun da çift motorlu sistem ve dört çekişli sürüşle gelmesi bekleniyor.

 

Yeni modelin üretimi Temmuz 2021’de başlayacak.

Son Güncelleme : 10 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo