2021 Toyota C-HR Serisine Yeni GR Sport Versiyonu Eklendi

Ototeknikveri     09 Kasım 2020 10:52

Toyota 2021 model yılı için Avrupa’da yeni GR Sport donanım seviyesini C-HR serisine ekledi.

2021 Toyota C-HR Serisine Yeni GR Sport Versiyonu Eklendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İçinde ve dışında yeni özelliklerle gelen GR Sport direksiyonu ve süspansiyonu ile de farklı ve sürüş dinamiklerini geliştirmeyi vadediyor. Yeni versiyon Ocak ayından itibaren satın alınabilecek.

 

C-HR GR Sport siyah detaylarla donatılmış. Koyu renk krom ızgara ve daha agresif ön splitter da dikkat çekiyor. Modele özel 19 inç tekerlekleri 225/45 Continental Premium Contact 6 lastikler sarıyor. Otomobilde dokuz farklı iki renkli boya kombinasyonu sunuluyor. Bunlara siyah tavanla birlikte Dinamik Gri seçeneği de dahil.

 

Kabinde özel eşikler, GR logoları, Alcantara ve deri ya da kumaş koltuk döşemeleri (kırmızı ve gri dikişlerle), deri kaplama direksiyon simidi ve vites kolu, ayrıca TFT ekranda GR başlatma animasyonu bulunuyor. Standart donanım listesi oldukça cömert ve JBL ses sistemi, elektronik ısıtmalı ön koltuklar, otomatik katlanan yan aynalar, arkada karartılmış camlar, akıllı giriş ve LED uzun farları da içeriyor.

 

2021 C-HR serisinin geri kalanı gibi GR Sport da Toyota Safety Sense koleksiyonunun en yeni versiyonunu içerecek. Bunda acil fren asistanı, gündüz yaya ve kavşak asistanı, şerit asistanı, adaptif seyir kontrolü gibi özellikler yer alıyor.

 

2021 model yılı için Toyota aynı zamanda yeni C-HR C-HIC ile birlikte Oksit Bronz dahil dört farklı iki tonlu dış cephe boya seçeneği, 10 kollu 18 inç alaşım jantlar, Orchid/Black deri döşemeler, gri tavan döşemesi ve elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar sunuyor. C-HIC bu ay Avrupa’da bayilere gelecek.

 

 

Son Güncelleme : 10 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo