Yeni Hyundai Elantra N ve Tucson N Line’dan Teaser

Ototeknikveri     10 Kasım 2020 10:50

ABD versiyonu Tucson modelinin hemen ardından, Hyundai Tucson N Line’dan da teaser yayınladı.

Yeni Hyundai Elantra N ve Tucson N Line’dan Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2022 sonuna kadar çıkacak dört yeni N ve N Line modelinden birisi olacak Tucson N Line, geniş bir hava girişinin bulunduğu daha agresif bir ön tampona sahip. Ayrıca yuvarlak hatlara sahip gümüş koruyucu plaka dikkat çekiyor.

 

Sportif stil arkada da iki renkli alaşım jantlar ve kaporta renginde kaplamalarla devam ediyor. Modelde ayrıca N Line logoları, özgün bir tampon ve ikili egzoz sistemi bulunuyor.

 

Hyundai model hakkında fazla bilgi vermedi ancak Sonata N Line ile aynı turboşarjlı 2.5 litre dört silindirli motoru kullanması bekleniyor. Eğer böyle olursa crossover’da 290 hp (216 kW / 294 PS) güç çıkışı ve 422 Nm tork değeri bekleyebiliriz.

Görünümün Hakkını Veren Performans: Elantra N

Eğer sedan otomobilleri seviyorsanız Hyundai’nin yeni yayınladığı Elantra N teaser’ı da ilginizi çekecek. Elantra N Line’ın üzerinde yer alacak şekilde tasarlanan performans versiyonu daha agresif bir ön fasya ve özgün hava girişleriyle dikkat çekiyor.

Diğer önemli özellikler arasında daha sprotif yan etekler ve N markalı kaliperleri içeren iri tekerlekler sayılabilir. Yüksek performanslı model aynı zamanda sportif bir difüzör, özgün bir arka kanat ve iki çıkışlı, dev bir egzoz sistemiyle gelecek.

Detaylar henüz onaylanmadı ancak modelin Veloster N’den alınan turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli motorla gelmesi bekleniyor. Bu durumda 275 hp (205 kW / 279 PS) civarı bir güç çıkışı bekleyebiliriz.

Ufukta İki N Modeli Daha Var

Elantra N ve Tucson N Line modellerini Hyundai’nin henüz detaylarını vermediği iki model daha takip edecek. Bunlardan birisinin tam teşekküllü bir N modeli olacağı biliniyor. Plan Veloster N ve Elantra N gibi saf kan üç imaj lideri N modelini içeriyor.

Henüz hiçbir şey belli olmasa da firma Kona N ve Kona N Line modellerinden bahsediyor olabilir. Kona N Line Eylül ayında Güney Kore’de tanıtılmıştı ve kaporta ile aynı renkte kaplamalar, 18 inç alaşım jantlar, özgün ön ve arka kısımlar ve sportif bir dış cepheye sahip.

 

Kore’de Kona N Line turboşarjlı 1.6 litre dört silindirli motor 195 hp (146 kW / 198 PS) güç çıkışı ve 265 Nm tork değeriyle sunuluyor. Kona N modelininse 2.0 litre dört silindirli motor ve 275 hp (205 kW / 279 PS) güç çıkışı ile gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 10 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo