2021 Suzuki Swace Fiyat Listesi Belli Oldu

Ototeknikveri     15 Kasım 2020 01:17

Suzuki, Toyota Corolla Touring Sports’un kendi logosunu verdiği versiyonu olan Swace modeli için İngiltere fiyat listesini açıkladı.

2021 Suzuki Swace Fiyat Listesi Belli Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece hibrit sistemle satılan yeni Suzuki Swace, SZ-T ve SZ5 adında iki donanım seviyesinde satılacak ve fiyatlar 27.499 sterlin’den başlayacak. Bu da giriş seviyesi Toyota Corolla Touring Sports’dan 1149 sterlin daha fazla.

 

Bu fiyata giriş seviyesi Swace SZ-T ile birlikte 16 inç alaşım jantlar, yedi hava yastığı, iki bölgeli klima, sekiz inç multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon simidi ve Dinamik Radar Seyir Kontrolü gibi özellikler geliyor.

 

SZ5 donanım seviyesi Akıllı Kapı Kilitleme, Akıllı Basit Park Asistanı, Ön ve Arka park mesafe sensörleri, Kör Nokta Monitörü, Arkadan Geçen Trafik Uyarısı ve kablosuz şarj pedli orta konsol ile sunuluyor.

 

Bu bir kompakt station wagon olduğu için bagaj kapasitesinin 596 litre olduğunu belirtmek gerek. İkinci sıradaki koltuklar tamamen katlandığında bu kapasite 1606 litreye çıkıyor. Bagaj bölmesi çıkartılabilir bir zemine sahip ve bunun altında ekstra depolama alanı gizlenmiş.

 

Otomobil gücünü alışıldık hibrit 1.8 litre motordan alıyor. Buna 71 hp elektrikli motor ve 3.6 kWh pil paketi eşlik ediyor. Toplam güç çıkışı 120 hp (122 PS). CO2 emisyonları 99 g/km ve ortalama yakıt tüketimi 3.6 litre/100 km.

 

Swace Suzuki’nin Toyota’dan aldığı ikinci model. Daha önce RAV4 modeli Across adıyla alınmıştı.

 

 

Son Güncelleme : 15 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo