2022 Hyundai Elantra N Yeni Teaserlar İle Şekillenmeye Başladı

Ototeknikveri     17 Kasım 2020 12:04

Hyundai, bu yılın başlarında yedinci nesil Elantra'yı tanıttı, aşimdi Elantra N onu takip edecek.

2022 Hyundai Elantra N Yeni Teaserlar İle Şekillenmeye Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elantra N Line'ın üstünde konumlanacak bu model, sportif gövde kiti, iç mekanda yükseltmeler, yenilenmiş şasi ve güçlü bir motorla kendini diğerlerinden ayırarak, serinin en iyisi olacak.

 

Sportif sedan, önde daha büyük hava girişlerine sahip yeniden tasarlanmış tamponlar, daha büyük yan etekler, çift egzoz çıkışlarını ve bir kanadı içeren benzersiz bir difüzörün yanı sıra özel jantlar ile i30 N ve Veloster N'nin ayak izlerini takip edecek.

 

İçeride de spor ön koltuklar ve özel döşemeler gibi birkaç yükseltme bekleyebiliriz.


Viraj alma yeteneklerini geliştirecek yenilenmiş bir süspansiyona ve daha büyük frenlere sahip olan Elantra N, büyük olasılıkla, i30 N ve Veloster N'de kullanılanın aynısı, turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motorla gelecek. Motor 275 hp güç çıkışına sahip ve çift debriyajlı bir otomatik şanzımanla eşleştiriliyor ancak manuel seçenek de sunulacak.

 

Hyundai, son teaser'da, Elantra N'nin 2021'de geleceğini, bu yüzden muhtemelen ABD'de 2022 modeli olarak piyasaya çıkacağını belirtti.

 

Hyundai Başkan Yardımcısı ve Ürün Bölümü Başkanı Thomas Schemera "Elantra N, Nurburgring'de testler de dahil olmak üzere şu anda son geliştirme aşamasında, böylece 2021'de meraklılarının seveceği bir otomobil ortaya çıkartacağız. Piyasaya sürüldüğünde, Elantra serisinin bayrak taşıyıcısı olacak." dedi.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo