2021 Nissan Micra Yeni N-Design Donanım Seviyesiyle Geliyor

Ototeknikveri     17 Kasım 2020 12:38

Beşinci nesil Micra'nın 2016'nın sonunda üretime girmesinden bu yana Nissan, ister yeni motorlarla ister modern teknolojiyle olsun, modeli sürekli olarak yeniledi. Micra şimdi bir güncelleme daha aldı.

2021 Nissan Micra Yeni N-Design Donanım Seviyesiyle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Micra, mevcut modelden çok farklı görünmese de, N-Design donanım seviyesinin ve artık serinin kalıcı bir parçası olan N-Sport modelinin tanıtılmasıyla biraz daha çekici hale geldi. İçte ve dışta sportif ve genç görünüm dikkat çekiyor.

 

Tamamen yeni N-Design, standart olarak Parlak Siyah veya Krom vurgularla kişiselleştirilebiliyor ve yeni iki tonlu 16 inç Genki jantların üzerine oturuyor. Ayrıca gri desenli siyah kumaş koltuklar ve kapı içleri, dizlikler ve ön panel için deri görünümü sunuluyor, daha dinamik bir görünüm için Energy Orange döşeme de sipariş edilebiliyor.

 

Micra N-sport'u daha küçük modellerden ayıran özellik, ön, yanlar ve arkadaki parlak siyah vurgular ve 17 inç siyah Perso alaşım jantlar. Model standart olarak LED ön sis lambaları ve farlar, iç kısımdaki Alcantara döşeme ve uzun yolculuklarda daha fazla destek ve konfor sağladığı söylenen ergonomik tasarımlı koltuklarla sunuluyor.

 

Tanıdık Tekna donanım seviyesi, standart Çevre Görüş Monitörü, hareketli nesne algılama ve Kör Nokta Uyarısının yanı sıra lüks Bose ses sistemi ile oldukça zengin. Diğer teknik özellikler arasında Acenta donanım seviyesinden itibaren opsiyonel Apple CarPlay, Android Auto ve Siri ses tanıma özelliği ile TomTom uydu navigasyonlu NissanConnect bilgi-eğlence sistemi yer alıyor.

 

Nissan'ın küçük hatchback modeli, Visia donanım seiyesinden itibaren Yokuşta Kalkış Yardımı, Akıllı Sürüş Kontrolü, Akıllı İz Kontrolü ve Uzun Far Yardımı, Trafik İşareti Tanıma, Yaya Tanıma Özellikli Akıllı İleri Acil Durum Freni ve bazı versiyonlarda standart olarak sunulan Akıllı Şerit Müdahalesi ile Güvenlik Paketi'ni de içeriyor.

 

Nissan'a göre Euro 6d emisyon standardıyla uyumlu turboşarjlı 1.0 litrelik motor, "dinamik ve verimli bir sürüş deneyimi" ve onu "şehirlerde gezinmek için mükemmel" yapan "geliştirilmiş tork dağıtım eğrisi" sunuyor. 

Son Güncelleme : 17 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo