Yeni Mercedes Citan 2021’de Elektrikli Sürüşle Geliyor

Ototeknikveri     17 Kasım 2020 02:03

Yeni nesil Mercedes Citan’ın 2021’in ikinci yarısında tanıtılacağı açıklandı.

Yeni Mercedes Citan 2021’de Elektrikli Sürüşle Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma detayları şimdilik saklı tutuyor ancak modeli “kapsamlı bir yeniden geliştirme” olarak tanımladı ve modelde markanın tipik DNA’sına yer verildiğini belirtti.

 

Mercedes yeni Citan’da özgün bir tasarım bekleyebileceğimizi, en yeni güvenlik ve bağlantı özelliklerinin de araçta yer alacağını ekledi. Yeniden tasarlanan Citan geniş bir bagaj bölmesi, alçak eşikler ve her iki tarafta geniş açılabilen sürgülü kapılarla gelecek. Firma aynı zamanda müşterilerin yüksek seviyede sürüş konforu ve tam elektrikli bir versiyon bekleyebileceklerini açıkladı.

 

İlk olarak geçen yıl duyurulan ikinci nesil Citan, Renault – Nissan – Mitsubishi İttifakı ile birlikte geliştiriliyor. Buna karşın firma daha önce aracın tipik bir Mercedes-Benz olarak görüneceğini de belirtmişti.

Pek çok detay gizemini korurken, modelin yeni Renault Kangoo’yu temel alması bekleniyor. Araç daha şık bir stil ve modern bir iç mekana sahip olacak. Yüksek kaliteli materyaller, gelişmiş bir tasarım ve yeni bir multimedya sistemi iç mekanda dikkat çekecek.

 

Renault detaylara girmedi ancak Kangoo’nun benzinli, dizel ve elektrikli güç aktarım mekanizmalarıyla sunulacağını doğruladı. Ayrıca yükleme kapasiteleri 3.3 – 4.9 m3 arasında değişen farklı versiyonlar sunulacak.

 

 

Son Güncelleme : 17 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo