2021 Range Rover Evoque Yeni Teknolojilerle Piyasaya Sunuldu

Ototeknikveri     22 Kasım 2020 08:58

Land Rover, ABD'de 2021 Range Rover Evoque'u yeni teknolojiler ve beş farklı donanım seviyesi ile piyasaya sürdü.

2021 Range Rover Evoque Yeni Teknolojilerle Piyasaya Sunuldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giriş seviyesi S P250 ve en üst seviye R-Dynamic HSE P250 için fiyatlar 43.300 $ ile 53.400 $ arasında değişiyor ve tüm versiyonlar 246 HP güç çıkışı ve 365 Nm torka sahip 2.0 litrelik turbo dört silindirli motorla geliyor.

 

Yeni model yılı için Evoque, yeni Pivi Pro bilgi-eğlence sistemiyle birlikte geliyor. İlk olarak yeni Defender'da piyasaya sürülen, Snapdragon işlemcileri ve QNX işletim sistemini kullanan Pivi Pro, biri kablosuz güncellemeler için olmak üzere iki adet yerleşik Qualcomm LTE modem barındırıyor.

 

Tüm seride standart olan bilgi-eğlence sistemi, iki akıllı telefonun aynı anda Bluetooth aracılığıyla bağlanmasına izin veriyor ve kapsamlı şekilde özelleştirilebiliyor. Ayrıca, sistem suya dayanıklı, bileğe takılan Aktif Anahtar (Active Key) ve sinyal artırmalı yeni bir kablosuz şarj pedi ile birlikte akıllı telefon entegrasyonuna sahip. İngiliz SUV ayrıca yeni bir kabin hava filtreleme sistemiyle de sipariş edilebiliyor.

Diğer yenilikler arasında kapasitif düğmeli yeni üç kollu direksiyon simidi, revize edilmiş ön koltuklar ve yeni iç döşemeler yer alıyor. Kokpit, aydınlatmalı eşik plakaları, parlak metal pedallar, abanoz süet / kumaş tavan döşemesi ve birinci sınıf aydınlatma içeren Premium Upgrade Interior Pack ile yükseltilebiliyor.

 

Gelişmiş Sürücü Yardımı (Advanced Driver Assistance) güvenlik donanımı paketi artık yeni Arka Çarpışma Monitörü'nü (Rear Collision Monitor) içeriyor ve standart 3D surround kamera, sürücülerin 31 km / saate varan hızlarda dışarıda neler olup bittiğini görmesini sağlıyor. Sistemleri, geçen yıl piyasaya sürülen isteğe bağlı ClearSight Ground View4 ve ClearSight Rear View Mirror4.5 tamamlıyor.

 

18 inçlik beş ayrık kollu parlak siyah jantların yanı sıra iki yeni dış renk de modelle birlikte geliyor: Portofino Blue ve Lantau Bronze.

Son Güncelleme : 22 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo