Elektrikli Audi Q4 e-tron'un İç Mekanından Görüntüler

Ototeknikveri     23 Kasım 2020 10:35

Audi'nin yeni elektrikli model çifti, standart gövdeli Q4 e-tron ve onun coupe benzeri ikizi Q4 Sportback e-tron, 2021'deki tanıtım yaklaşırken casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

Elektrikli Audi Q4 e-tron'un İç Mekanından Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi’nin Q4 e-tron ikilisi bu kez iç mekanıyla karşımıza çıkıyor. Q4 e-tron ve Sportback yine kamuflajlı halde Almanya'da test edilirken görüldü. Kamuflaj üretim modellerinin 2019 Q4 e-tron Concept ve 2020 Q4 Sportback e-tron Sportback Concept'e oldukça benzer görüneceği gerçeğini gizleyemiyor.

 

İç mekana geçersek, bu prototiplerin içinde çok fazla kamuflaj var, ancak fotoğraflar dijital gösterge paneline, büyük ana ekrana ve daha büyük Audi e-tron'dan alınmış görünen direksiyon simidine ışık tutuyor.

 

Prototiplerden birisi, Q4 e-tron konseptlerindekiyle aynı görünen farklı bir direksiyon simidine sahip. Konseptlerle diğer benzerlikler arasında orta konsolun şekli ve sürücü odaklı orta ekran da yer alıyor.

 

Audi Q4 e-tron ve Q4 e-tron Sportback, VW ID.4 ve Skoda Enyaq iV ile aynı MEB platformu tarafından destekleniyor. Bu, üç farklı pil kapasitesi ve beş farklı güç çıkışı bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Temel versiyonların arkadan çekişli olması ve 55 kWh pile bağlı, arkaya monte edilmiş 109 kW (146 HP / 148 PS) elektrikli motora sahip olması bekleniyor.

 

Audi, Q4 e-tron Concept'i tanıttığında, toplam 302 HP (225 kW / 306 PS) üreten iki elektrikli motora güç sağlayan 82 kWh pilden bahsetmişti. Bu sistemin en üst donanım seviyelerinde bulunması ve 450 km sürüş mesafesi sunması bekleniyor.

 

Q4 e-tron'un 2021'in başlarında piyasaya sürülmesi ve e-tron Sportback'in daha sonraki aylarda onu takip etmesi bekleniyor. Her iki model de Almanya'daki Zwickau fabrikasında VW ID.4 ile birlikte üretilecek.

Son Güncelleme : 23 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo