Honda Japonya İçin N-One Modelini Hazırlıyor

Ototeknikveri     24 Kasım 2020 10:14

2021 Honda N-One Japonya’da tanıtıldı.

Honda Japonya İçin N-One Modelini Hazırlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni kei otomobili Honda N-One Original, Premium, Premium Tourer ve RS adlarında dört donanım seviyesiyle geliyor. Bu versiyonların fiyatları 15.000 ve 19.000 dolar arasında değişiyor.

 

Tüm versiyonlarda 660cc DOHC motor bulunuyor. Motor Premium ve RS donanım seviyelerinde turboşarj ile geliyor ve buna CVT şanzıman eşlik ediyor. En üst donanım seviyesindeyse altı vitesli manuel şanzıman bulunuyor. Dört çekişli sürüş sistemiyse Original, Premium ve Premium Tourer modellerinde sunuluyor.

 

Önceki nesile kıyasla evrim geçiren tasarım, özellikle daha köşeli ve ön panjuru çevreleyen iki yuvarlak far, yüksek ve düz tavan çizgisi, bir çift dikey arka lamba ve bunların ortasında konumlanan Honda logosuyla dikkat çekiyor.

 

Kabin minimalistik bir stile sahip olsa da multimedya sistemi, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, elektrikli pencereler ve yan aynalar, klima, elektrikli park freni, USB şarj portları, bardak tutucular ve depolama cepleri gibi özellikler bulunuyor. N-One ayrıca sınıfında arka koltuk uyarı sistemine sahip ilk model.

 

Diğer güvenlik özellikleri arasında yaya çarpma önleme sistemi, çarpışma önleme freni, yoldan çıkma önleme sistemi, şerit koruma asistanı, yokuş kalkış asistanı, trafik işaretleri tanıma sistemi, adaptif seyri kontrolü ve otomobik uzun farlar yer alıyor.

 

 

Son Güncelleme : 24 Kasım 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo